Petrecerile de Revelion din București vor încinge atmosfera din cluburi

Publicat pe 20.12.2013 la 14:52 Actualizat pe 20.12.2013 la 16:12

Revelionul este cel mai așteptat moment al anului, după sărbătoarea Crăciunului. Oamenii se strâng să petreacă împreună trecerea dintre ani și își doresc să se distreze la maxim în ultima zi a anului ce este pe cale să se sfârșească.

Anul acesta, în București, pasionații de cluburi au de unde alege. Oferta locurilor de distracție din capitală este extrem de variată, astfel că orice pretențios are de unde alege.

Clubul ONE vă invită în seara de Revelion la o petrecere cu tema "Fifty Shades of One" unde musafirii sunt invitați să își dezvăluie "păcătosul din ei". Rezervarea unei mese între șase și opt persoane variază de la 500 de euro la 1500 de euro, iar dress code-ul este "black tie, only".

Pentru mai multe detalii puteți accesa site-ul www.oneclubbucharest.ro sau suna la numărul de telefon +40 729 112 582.

Clubul BOA (Beat of Angels) îi așteaptă, pe toți cei care își fac rezervări pentru seara de Revelion, cu un program de neuitat. Pentru 500 de ron de persoană / 400 de ron (în avans), doritorii se pot bucura de open bar, gourmet buffet, șampanie, focuri de artificii și alte surprize. Spectacolul de cabaret va încinge atmosfera și îi va pregăti pe invitați să danseze pe ritmurile lui Dj Chris Dave și ale invitaților speciali, gazda serii fiind Vali Bărbulescu.

Pentru detalii puteți accesa site-ul www.boaclub.ro sau suna numărul de telefon +40 736 300 700.

Clubul Player a pregătit și el o petrecere de pomină la trecerea dintre ani. Invitații sunt așteptați începând cu orele 22. Intrarea costa 150 de ron / 100 de ron (în avans), doritorii bucurându-se de muzica lui Mihai Mărgineanu și a DJ-ilor Danny și Ya-Meel.

Pentru detalii puteți accesa site-ul www.theplayer.ro sau suna la numărul de telefon + 40 720 734 734


Club Bellagio
vă invită la o petrecere unde invitatul special este Alex Velea. Petrecăreții se vor distra toată noaptea, vor beneficia de foc de artificii, băutură, bufet suedez, program artistic, fântână de ciocolată, piramidă de șampanie și multe alte surprize. Rezervarea unei mese de opt persoane este 250 de ron/persoană.

Pentru detalii puteți accesa site-ul www.bellagioclub.ro sau suna la numărul de telefon +40 722 323 324 / +40 720 200 002

Club Bamboo își așteaptă oaspeții la petrecerea de Revelion pentru o seară alături de Puya, Anda Adam și Pepe. Rezervările se pot face la numerele de telefon +40 723 226 266 / +40 726 226 266 iar pentru alte informații puteți accesa site-ul www.bambooclub.ro

Club A vă așteaptă la trecerea dintre ani cu un concert Țapinarii, urmând ca atmosfera să fie încinsă de Dj Lucas. Intrarea costă 15 ron iar pe parcursul serii nu vor lipsi surprizele la bar, din oră în oră. Invitații vor fi serviți cu șampanie la miezul nopții.

Pentru mai multe detalii puteți accesa site-ul www.cluba.ro sau suna la numărul de telefon 021 316 1667

Revelionul Why Not îi are ca protagoniști pe Shift, Datina și Spitalul de Urgență. Sprint Media și AMN Consulting, în parteneriat cu BestMusic organizează un revelion special, fără limite de distracție începând cu ora 22:00.

Din veniturile încasate, organizatorii vor dona 3% către Societatea de Salvare București pentru susținerea unui proiect care salvează vieți zilnic, “Există un erou în fiecare dintre voi, fiind motto-ul petrecerii.

Biletul poate fi achiziționat cu 260 ron de pe www.iabilet.ro În preț este inclus open buffet și open bar. De asemenea, organizatorii vă oferă posibilitatea de a beneficia de locuri în separeu la etaj prin achiziționarea unui bilet de tip VIP Premium de 300 de lei/ persoană prin www.iabilet.ro

Pentru a vă rezerva locurile la masă puteți suna la +40 741 141 079 / +40 731 348 468.

Sursă: Facebook/ Sapteseri

În articolul

Petrecerile de Revelion din București vor încinge atmosfera din cluburi

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vitamina care ar putea crește rezistența la cancer. Studiu îmbucurător în revista Science
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x