Primul restaurant gourmet in care fiecare fel este pregatit cu ciocolata
Publicat pe 22.10.2013 la 17:29 Actualizat pe 22.10.2013 la 17:35
Rabot 1745 va inmuia totul in ciocolata. Este creatia unuia dintre fondatorii Hotel Chocolat.
Vita marinata in cacao si piure de hrean cu ciocolata alba, suna ispititor, nu-i asa?
Daca niciodata nu te-ai putut abtine sa mananci intai desertul si mai apoi felurile principale, Rabot 1745 este locul in care ar trebui sa mergi.
Ciocolata acopera totul: de la legume la carne rosie si peste.
Se va deschide luna viitoare la Londra, iar meniul creat de Chef Jon Bentham iti va tine atentia treaza pe toata durata sederii in locatie.
Totul poate incepe cu gnochi de peste si masline cu ciocolata si mustar sau cu galuste cu unt si coaja de ciocolata.
La felul principal poti mancai vita marinata in cacao cu piure de hrean si ciocolata alba sau peste cu morocvi glazurati in unt de cacao si ciocolata balsamica.
Pentru desert poti alege lapte cu ciocolata din St. Lucia cu sare de mare, ciocolata neagra Mekong Delta cu cirese sau ciocolata ecuadoriana cu migdale.
Ce mai poate urma dupa toate acestea? Imaginatia poate crea orice.