PSIHANALIZĂ: A,B,C sau D? Care dintre omuleți se va accidenta primul? RĂSPUNSUL spune totul despre inconștientul tău

Publicat pe 16.08.2017 la 14:14 Actualizat pe 17.08.2017 la 10:54

”Cunoaste-te pe tine insuti!”

Tot ceea ce gândim, simţim sau percepem, împreună cu toate amintirile noastre, rămân în inconştient, până cand informațiile se dovedesc a fi necesare de accesat.

Termenul provine din germanul DAS UNBEWUSTE ( "necunoscutul") şi se referă la o parte esenţială a psihicului care rămîne inaccesibilă minţii conştiente.

Inconştientul are memoria fiecărui eveniment care l-am experimentat vreodată, este sursa şi depozitul emoţiilor noastre şi este considerat de multe ori conexiunea cu “Spiritul”, cu ceea ce se află mai presus de noi.

Fiind un tărâm greu accesibil, el poate fi explorat numai cu ajutorul metodelor specifice create de psihanaliză, din care face parte şi analiza viselor.

Anumite teste pot da indicii despre modul în care funcționează această parte extrem de importantă a minții noastre.

Cel pe care ți-l propunem astăzi este unul simplu, dar profund. În imagine, poți vedea câțiva prieteni plecând fiecare pe drumul lui. În fața fiecăruia dintre ei, se află un obstacol.

Care crezi că se va accidenta primul? În funcție de răspunsul tău, înconștientul îți transmite semnale. ”Cunoaște-te pe tine însuți!”

A

Ești o persoană în contact cu propriile emoții. Preferi onestitatea și debordezi de energie. Știi să îți identifici bine sentimentele și trăirile, pe care alegi să le împărtășești doar celor apropiați. Ești o persoană profund empatică, ceea ce pe mulți îi face să se aproape de tine. Cei din jur îți împărtășesc propriile secrete. Ești un lider înnăscut și toți de admiră.

B

Ești un fin observator și o persoană bine ancorată în realitate. Nu-ți plac speculațiile și tranșezi problemele din fașă. Nu-ți place să ai un partener complicat, valorifici simplitatea și tot ce te înconjoară. O viață liniștită este ceea ce te face fericit/ă. Stresul reprezintă pentru tine ”călcâiul lui Ahile”. Datorită realismului tău, cei din jur te caută pentru a-ți cere sfaturi. Ai putea fi un/o bun/ă poet/ă sau scriitor/toare.

C

Nu-ți plac jumătățile de măsură și termini tot ceea ce începi. Îți plac lucrurile simple, dar clare. Unii spun despre tine că ai un geniu ascuns. Știi mereu cum să rezolvi problemele și îi ajuți și pe ceilalți cu înțelepciunea ta. Ai putea fi un bun politician sau să ai o funcție cu multă răspundere. Știi să-i consolezi pe cei în nevoie și poți oricând să te pui în locul celui care suferă.

D

Îți trec prin minte idei la care ceilalți nici nu visează. Ai un stil unic și iubești portretele. Ai putea avea mare succes în domenii artistice. Niciodată nu ți-ai putea trăda propria fire, originea, valorile, și niciodată nu vei fi ”la modă” pentru că așa este ”cool”. Apreciezi tot ce este profund și denunți superficialitatea.

În articolul

PSIHANALIZĂ: A,B,C sau D? Care dintre omuleți se va accidenta primul? RĂSPUNSUL spune totul despre inconștientul tău

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 martie 2024. Leii se îndrăgostesc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Horoscop săptămânal 01-07 aprilie 2024. Mai multe zodii au parte de o conexiune profundă cu partenerul de cuplu
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Ciorbă de ștevie cu zeamă de varză, mai gustoasă și mai sănătoasă
Catine
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2024. Balanțele își regăsesc liniștea în relațiile de cuplu
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Andreea Sasu este însărcinată. Tatăl copilului este un celebru milionar, cu care s-a împăcat după ce i-a iertat infidelităţile
MediCOOL
Ce efecte are combinația de magneziu și zinc, potrivit specialiștilor
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Obiecte de uz casnic care pot fi periculoase pentru un copil curios. La ce anume ar trebui să fii atentă dacă îți dorești un mediu sigur
MediCOOL
Remedii naturale care te pot scăpa de mătreață. Cum le poți aplica eficient
HelloTaste
Cartofi aurii în crustă de mălai. Rețetă simplă și delicioasă, de post
x