SĂ NE FIE CLAR: 5 motive că nu suntem singuri în Univers

Publicat pe 21.06.2014 la 10:35 Actualizat pe 21.06.2014 la 11:31

Pe buzele multor s-a aflat una dintre cele mai populare întrebări din ziua de azi. Oare mai există viață și pe alte Planete? Nu te sfătuim să te hazardezi să răspunzi, până nu o să citești cele scrise mai jos


Pe buzele multor s-a aflat una dintre cele mai populare întrebări din ziua de azi. Oare mai există viață și pe alte Planete? Nu te sfătuim să te hazardezi să răspunzi, până nu o să citești cele scrise mai jos.

După mii de cercetări efectuate, oamenii au început să-și pună frecvent întrebări despre alte modalități de viață, despre unde mai trăiesc alte ființi de ce. Cu atât mai mult, cu cât cercetătorii au oferit tot felul de piste. Oricum concluzia este una singură și poate fi demonstrată: nu suntem singuri în Univers și suntem vizitați. Iată motivele:

1. Mărimea Universului - când te uiți noaptea pe geam și vezi minunățiile de stele pe care nu poți nicicând să le numeri, ar trebui să te gândești că oamenii de știință estimează că există cel puțin 10 miliarde de planete locuibile de dimensiunile Pământului în Calea Lactee( o singură galaxie din miliarde). Normal, nu toți ar trebui să semene cu pământenii. Depinde de condițiile de viață.

2. Avertizările de integritate - nu puțini au fost cei care au făcut denunțuri și și-au exprimat public punctul de vedere. Începând cu Paul Hellyer, fost ministru canadian al Apărării, până la declarațiile astronauților NASA din 2005, care atestă existența OZN-urilor.

3. Dovada OZN-urilor - în ultimii ani, din ce în ce mai multe guverne au alocat resurse pentru a studia fenomenul. Așa că, acum, există mii de documente cu privire la existența extratereștrilor. Unele chiar au fost prezentate oficial. Ba chiar, Agenția Națională de Securitate (NSA) dezvăluie ceea ce se înregistrează atunci când un OZN este urmărit pe radar.

4. Atenția mass-media - Presa din întreaga lume acoperă subiectul cum poate mai bine pentru a nu crea panică, însă teoria e în mintea multora, mai ales că recent, cercetătorii au precizat că sunt aproape 100 la sută siguri că nu suntem singuri.

5. Experiențe personale - nu puțini au fost cei care susțin că au văzut și chiar au filmat apare de zbor neidentificate. În plus, există și unele înregistrăzi oficiale.

Vezi AICI prima navă extraterestră, filmată în Norvegia!

În concluzie, există dovezi clare, nu suntem singuri în Univers, doar trebuie să ne obișnuim cu asta!

În articolul

SĂ NE FIE CLAR: 5 motive că nu suntem singuri în Univers

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius
a1.ro
Imagini emoționante cu întoarcerea Irinei Fodor din Asia Express. Cum a surprins-o Răzvan Fodor acasă: „După 62 de zile”
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Cât de frumoasă este fiica lui Ionuţ Chirilă. Imagini rare cu Ana
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x