TESTUL care-ți definește perfect PERSONALITATEA! Spune-mi ce SPRÂNCENE ai, ca să-ți spun cine ești

Publicat pe 23.06.2017 la 20:45 Actualizat pe 28.06.2017 la 11:14

Fiecare alegere pe care o facem in viata este un mod de a ne autocaracteriza. Pana si felul in care iti pensezi sprancenele poate spune ceva despre tine.

pexels.com

Există anumite lucruri pe care le facem involuntar, dar care ne pot defini și pot spune o mulțime de lucruri despre cine suntem noi. Surprinzător sau nu, inclusiv modul în care alegem să ne aranjăm sprâncenele poate să determine câteva trăsături importante ale persoanlității noastre.

Vrei să știi ce spun sprâncenele tale despre tine? Privește cu atenție cea de-a doua fotografie din galeria de mai sus și stabilește care este modelul care se aseamănă cel mai mult cu sprâncenele tale. Fiecare model de sprânceană este asocial cu un număr, care va dezvălui câteva caracteristici ale persoanlității tale.

1 - Sprâncenele ușor arcuite

Sprâncenele tale nu sunt nici prea lungi, nici prea scurte, iar aspectul lor este cât se poate de natural. Asta dovedește că ești o persoană tradiționalistă, înclinată spre partea practică a lucrurilor. Principalul tău obiectiv în viață este acela de a-ți construi o familie și a avea alături cât mai mulți prieteni, deoarece că ești foarte sociabilă și îți place să ai în preajmă toate persoanele dragi ție.

2 - Sprâncenele drepte

Acest tip de sprâncene este similar cu cel anterior, cu diferența că, în acest caz, forma este mult mai bine determinată. Tu ești o persoană onestă și pui sinceritatea pe primul plan, motiv pentru care ai tendința de a-i îndepărta de lângă tine pe oamenii care nu se conformează cerințelor tale. Îți place să oferi încrederea ta doar persoanelor care te iubesc sincer și necondiționat.

3 - Sprâncenele foarte arcuite

Dintotdeauna ți-ai dorit ca toate privirile să fie îndreptate asupra ta, deoarece adori să fii în centrul atenției! Te-ai născut pentru a fi înconjurată de oameni care să asculte ceea ce spui și să-ți ceară sfaturi ori de câte ori se află în impas, deoarece inspiri acea încredere de care o persoană are nevoie când este indecisă. Tu ești acea persoană populară dintr-un grup, dar nu-ți displace acest lucru!

4 - Sprâncenele oblice

În general, persoanele care au sprâncenele aranjate în acest fel inspiră severitate și sunt considerate acele caractere tari, capabile să trateze obiectiv toate problemele. Într-adevăr, știi ceea ce vrei de la viață și poți să iei propriile decizii fără să te bazezi pe ajutorul altora, dar asta nu înseamnă că nu ai și o latură emotivă. Cei care te cunosc cu adevărat știu cât de sensibilă ești!

5 - Sprâncenele scurte

Sprâncenele scurte demonstrează faptul că ai tendința să te implici în numeroase lucruri și ești o persoană orientată spre detalii. Atunci când faci o alegere, te axezi pe acele lucruri care fac diferența, indiferent că vine vorba despre o rochie, un nou job și chiar un partener de viață. Ești o fire tenace și îți place să contribui la bunăstarea celorlalți, atât cât poți.

6 - Sprâncenele groase

În această tipoligie de încadrează persoanele care și-ai lăsat sprâncenele să crească în voie, devenind astfel stufoase și groase, deoarece nu se tem te acel look ”au naturale” pe care multe femei îl evită. Întocmai cu sprâncenele sunt și deciziile pe care le iei în viață. Preferi să trăiești momentul și nu ți-e frică de ce va urma, iar singurul tău regret este acela că 24 de ore nu sunt suficiente pentru a face toate lucrurile pe care ai vrea să le încerci.

7 - Sprâncenele unite

Contrar așteptărilor, ”mono-sprânceana” nu este un semn al neîngrijirii unei persoane, ci o manieră prin care aceasta dorește să se individualizeze. Tu ești unică și nu dai doi bani pe părerea celorlalți, acesta fiind principiul după care te ghidezi în viață. Ai o imaginație bogată și creativitatea nu-ți lipsește, iar cei care îți sunt alături știu că ești o persoană amuzantă și plină de viață.

8 - Sprâncenele subțiri

Aceste sprâncene incredibili de subțiri trădează o personalitate schimbătoare, care are momente în care dorește să epateze, dar în majoritatea timpului nu iese în evidență. Ești cea care stă și analizează conversațiile altora și acționează abia după ce consideră că merită sau nu să se implice. Alegi să stai deoparte atunci când nu ai ceva frumos de spus, iar asta este o calitate pe care mulți ar dori să o aibă.

9 - Sprâncenele îndepărtate

Sprâncenele tale sunt destul de depărtate, drept consecință a pensatului excesiv? Dacă răspunsul este da, înseamnă că tu ești o persoană destul de anxioasă, care tinde spre perfecțiune și se teme de ceea ce ar putea spune ceilalți despre ea. Tocmai pentru că nu vrei să ieși în evidență în mod negativ, obișnuiești să dai 200% atunci când te implici într-o anumită activitate și pui suflet în absolut tot ceea ce faci.

10 - Sprâncenele ascuțite

Dacă anterior discutam despre o persoană care tinde spre perfecțiune, în cazul tău se poate spune că ești regina controlului, sub toate formele sale! Te-ai născut să fii lider și coordonarea unui grup este floare la ureche pentru tine. Obișnuiești să impresionezi prin devotamentul pe care îl acorzi muncii și relațiilor cu cei din jurul tău, iar într-o relație preferi să fii partenerul care domină.

În articolul

TESTUL care-ți definește perfect PERSONALITATEA! Spune-mi ce SPRÂNCENE ai, ca să-ți spun cine ești

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 martie 2024. Leii se îndrăgostesc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Horoscop săptămânal 01-07 aprilie 2024. Mai multe zodii au parte de o conexiune profundă cu partenerul de cuplu
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Ciorbă de ștevie cu zeamă de varză, mai gustoasă și mai sănătoasă
Catine
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2024. Balanțele își regăsesc liniștea în relațiile de cuplu
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Andreea Sasu este însărcinată. Tatăl copilului este un celebru milionar, cu care s-a împăcat după ce i-a iertat infidelităţile
MediCOOL
Ce efecte are combinația de magneziu și zinc, potrivit specialiștilor
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Obiecte de uz casnic care pot fi periculoase pentru un copil curios. La ce anume ar trebui să fii atentă dacă îți dorești un mediu sigur
MediCOOL
Remedii naturale care te pot scăpa de mătreață. Cum le poți aplica eficient
HelloTaste
Cartofi aurii în crustă de mălai. Rețetă simplă și delicioasă, de post
x