Topul cărţilor pe care trebuie să le citeşti în 2014

Publicat pe 09.01.2014 la 18:11 Actualizat pe 11.01.2014 la 16:52

Pasionaţii de lectură vor fi încântaţi să afle noutăţile în materie de cărţi, iar anul 2014 pare a avea un mare potenţial. Deşi poate mai aveţi de recuperat lectura primită de sărbători sau poate titlurile câştigătoare de anul trecut, nu puteţi rata viitoarele opere.

Family Life de Akhil Sharma

Povestea sfâşietoare a unui băiat, al cărui frate a suferit leziuni ale creierului după ce a sărit într-o piscină, este pusă în valoare de către Sharma. Autorul vorbeşte despre experienţa de imigrant în India.


An Untamed State de Roxanne Gay

Volumul este primul roman al lui Gay şi povesteşte răpirea fiicei unui om bogat din Haiti. Cartea aduce în prim plan eseuri fabuloase, care ajung în fiecare colţ al lumii prin cultura pop pe care o promovează.

Boy, Snow, Bird de Helen Oyeyemi

Autorul volumului "Mr. Fox" vine cu o repovestire inventivă a poveştii Albă ca Zăpada, totul învârtindu-se în jurul lui Boy, o femeie care se căsătorește cu o văduvă și dă naștere unui fiu, Bird, a cărui pielea închisă la culoare arată că familia a încercat să treacă drept albă.

Thirty Girls de Susan Minot

Un jurnalist călătoreşte în Africa, sperând să poată spune povestea unei tinere fete precum Esther, o adolescentă din Uganda, care a fost capturată de conducătorul armatei de rezistenţă.

Kinder Than Solitude de Yiyun Li

Trei prieteni au fost martorii unei crime, unul dintre el fiind bănuit că ar fi comis-o. Romanul lui Li călătoreşte înainte şi înapoi în timp. în America din prezent şi China anilor 90, pentru a spune povestea.

Love & Treasure de Ayelet Waldman

La finalul celui de-al Doilea Război Mondial, o trupă de soldaţi americani a capturat un tren plin de bijuterii din aur şi alte bogăţii. Bărbatul care păzea comoara întâlneşte o unguroaică, care a pierdut tot ce avea în război.

Foto: Hepta

În articolul

Topul cărţilor pe care trebuie să le citeşti în 2014

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x