VIDEO! Fă cunoștință cu primul om-robot! Este mereu conectat și monitorizat de calculatoare

Publicat pe 02.04.2014 la 09:35 Actualizat pe 02.04.2014 la 09:44

hris Dancy din Denver, Statele Unite a fost numit “cel mai conectat om din lume” și ținând cont de faptul că este mereu conectat la aproximativ 700 de senzori, titluri i se potrivește de minune. Tot el poate fi considerat și “cel mai cuantificat om din lume” pentru că numeroasele sale mașinării îi monitorizează în mod constant funcțiile corpului, spațiul din jurul său și obiceiurile sale cu o precizie uimitoare.

Chris Dancy din Denver, Statele Unite a fost numit “cel mai conectat om din lume” și ținând cont de faptul că este mereu conectat la aproximativ 700 de senzori, titluri i se potrivește de minune. Tot el poate fi considerat și “cel mai cuantificat om din lume” pentru că numeroasele sale mașinării îi monitorizează în mod constant funcțiile corpului, spațiul din jurul său și obiceiurile sale cu o precizie uimitoare.

De fapt, Chris Dancy este un cyborg, probabil cel mai complet cyborg din ziua de astăzi.

Pentru cei care se simt copleșiți de ideea utilizării unui smartphone sau folosirea rețelelor sociale, stilul de viață a lui Dancy sună probabil destul de stresant. Dar a fi atât de legat de tehnologie îl ajută să își îmbunătățească viața. De exemplu, monitorizarea constanță a dietei și caloriilor pe care le consumă l-au ajutat să slăbească atunci cqnd a avut nevoie.

El susține cằ știe ce să mănânce și să bea, când să doarmă și când să se trezească, prin monitorizarea propriului corp și e nevoilor sale.

Dancy susține că dependența sa de conectivitate a început ca un mod simplu de a consolida informațiile și conținuturile digitale pe care le crea, dar obsesia sa l-a transformat într-o celebritate. A dus la câteva oportunități pentru cariera sa, multe companii apelând la sfaturile sale pentru a-și îmbunătăți produsele.

Stilul său de viață futuristic îl plasează pe Dancy în poziția avantajoasă de a face previziuni asupra viitorului. De exemplu, el a declarat că înternetul este “mort”. El crede că acesta este înlocuit de către “innernet” - informarea ta.

Viziunea lui a fost transpusă într-un filmuleț ce devine din ce în ce mai popular.

În articolul

VIDEO! Fă cunoștință cu primul om-robot! Este mereu conectat și monitorizat de calculatoare

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x