ZUper Parada Mini - Morar si Buzdugan, la parada intr-un Tico

Publicat pe 05.11.2012 la 15:50

Sambata, Radio ZU a organizat prima ZUper Parada Mini, eveniment la care au fost invitati toti soferii de autoturisme marca Mini care isi iubesc masinile si care se simt sariti de pe fix. In frunte cu Mini Cooper-ul Coupe pe care ZU il da ca premiu la sfârsit de an, 50 de masini au „defilat” cu mandrie prin Bucuresti. Mihai Morar s-a prezentat la parada cu un Tico vechi, dar care vine cu o puternica incarcatura emotionala pentru el. Daniel Buzdugan i-a fost alaturi pe scaunul din dreapta. Cei doi au condus parada impreuna din masinuta pe a caror portiere statea scris: „Cand ma fac mare vreau sa fiu Mini”.
Acest Tico este prima masina pe care realizatorul matinalului de la Radio ZU a condus-o dupa ce si-a luat carnetul. Intre timp a schimbat multe autoturisme, dar acesta i-a ramas in suflet. Evenimentul de sambata a fost ocazia perfecta pentru ca Mihai sa scoata „batranul” Tico la o plimbare ca pe vremuri. Masina s-a pastrat bine si a functionat fara probleme pe tot traseul ZUper Paradei Mini. A pornit de la Sala Palatului si a continuat pe B-dul Tineretului, pe la Piata Unirii, Piata Universitatii, Piata Romana, cu oprire in parcarea din Piata Victoriei unde toti participantii au facut o poza de grup. Cei care au urmarit parada de pe trotuar au putut admira, in ordinea opririi la semafor, Mini Cooper-ul del a ZU, Tico-ul lui Morar, apoi de la modele Mini de epoca pana la cele ma noi variante.
„Cea mai iubita masina urbana. Cel mai iubit brand de radio din Romania. Cei mai frumosi piloti. Iti multumim ca nu esti normal. Iti multumim ca esti ZU”. Acestea sunt cuvintele pe care Mihai Morar le-a postat pe pagina lui de Facebook la sfarsitul zilei de parada. Cei care vor sa puna mana pe Mini Cooper-ul de la ZU trebuie sa faca in asa fel incat sa castige orice concurs de la radio. Fiecare premiu vine insotit si de o cheie. Pe 17 decembrie toti detinătorii de chei vor incerca incuietoarea cutiei in care sta masina. Doar una dintre ele este norocoasa.
În articolul

ZUper Parada Mini - Morar si Buzdugan, la parada intr-un Tico

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x