12 adevăruri din ”Totul despre sex”. Replicile astea sunt memorabile!

Publicat pe 16.04.2018 la 15:16 Actualizat pe 19.04.2018 la 15:13

Serialul ”Totul despre sex” se difuzează la postul Happy Channel îl difuzează de luni până joi, de la ora 22.00.

Serialul ”Totul despre sex” se difuzează la postul Happy Channel îl difuzează de luni până joi, de la ora 22.00. Multe dintre replicile din acest serial au devenit memorabile, au trecut testul timpului și au devenit adevărate inspiraționale.

tvhappy.ro îți prezintă un top 12 replici memorabile rostite de protagonistele serialului „Totul despre sex”.

  1. ”Se spune că nimic nu durează la nesfârșit. Visele se pot schimba, moda este trecătoare, dar prietenia nu se demodează niciodată”, Carrie.
  2. ”Am cheltuit 40.000 de dolari pe încălțăminte, dar nu am unde să locuiesc. Efectiv, voi deveni bătrâna care trăiește, la propriu, în pantofii ei”, Carrie.
  3. ”Îmi place să îmi țin banii acolo unde îi pot vedea cel mai bine: pe umerașele din șifonierul plin cu haine”, Carrie.
  4. ”Nu voi putea fi niciodată femeia cu o coafură perfectă, care să poarte haine albe fără să verse ceva pe ea”, Carrie.
  5. ”Să fii domnișoară de onoare e la fel ca atunci când îți injectezi botox: inutil și dureros”, Samantha.
  6. Înainte, să fii singură, înseamna că nimeni nu te voia. Acum, se spune că dacă ești singură, înseamnă că ești sexy și că încă te mai gândești cum vrei să fie viața ta și cu cine vrei să o împarți”, Carrie.
  7. ”Nu mă interesează că sunt judecată ce port și cu cine mă culc. Mă voi îmbrăca așa cum vreau și mă voi culca cu cine vreau cât tim voi trăi”, Samantha .
  8. ”Vreuna dintre voi are vreun prieten absolut minunat sau, poate, o plantă de casă, cu care să iau cina sâmbătă seară?”, Miranda.
  9. ”În sala de judecată, prezumția de nevinovăție te poate scăpa de o acuzație de crimă. Într-o relație, însă, te va face să te simți o persoană rea”, Miranda.
  10. ”Bărbații înșală din același motiv pentru care câinii se ling în zona intimă: pentru că pot!”, Samantha.
  11. ”Barbații care arată fabulos nu trebuie să fie și buni în pat. E suficient că arată bine”, Carrie.
  12. ”Fetele de 20 și ceva de ani sunt minunate. Asta până când descoperi că sunt combinate cu bărbatul care ți-a frânt inima”, Carrie.

Citește și Au apărut cărțile de joc inspirate din serialul ”Totul despre sex” și Ce s-a întâmplat cu ținutele purtate de Sarah Jessica Parker în serialul ”Totul despre sex”?


”Totul despre sex” spune spune povestea a patru femei care întâmpină tot felul de dificultăți în a-și găsi perechile. Cele patru prietene, total diferite ca temperament și caracter, luptă din răsputeri să încalce toate tabuurile legate de viața intimă.

Carrie (Sarah Jessica Parker) încearcă să descifreze dedesubturile sexului și ale ritualului întâlnirii într-un scop mai degrabă jurnalistic.

Samantha (Kim Cattrall) care are la activ un palmares impresionant de bărbați. Ea experimentează noi și noi senzații în fiecare zi, firește, cu bărbați diferiți.

Charlotte (Kristin Davis) conduce un magazin de antichități și este mai de modă veche. Ea crede în iubire și este mereu în căuarea ei și a parteneruolui alături de cară să trăiască până la adânci bătrâneți.

Miranda (Cynthia Nixon), o avocată de succes, joacă rolul femeii cinice care deși caută o idilă adevărată, n-ar recunoaște acest lucru nici în ruptul capului.

În articolul

12 adevăruri din ”Totul despre sex”. Replicile astea sunt memorabile!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Să-i fie ţărâna uşoară!” Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x