5 lucruri inedite despre Tom Hughes, actorul care îl interpretează pe Prințul Albert în serialul ”Victoria”

Publicat pe 29.10.2018 la 13:41 Actualizat pe 29.10.2018 la 13:52

5 lucruri inedite despre Tom Hughes, actorul care îl interpretează pe Prințul Albert în serialul ”Victoria”.

Foto: hepta.ro

Născut la 18 aprilie 1985, actorul britanic Tom Hughes a absolvit, în 2008, cursurile de actorile la Royal Academy of Dramatic Art. El este cel care îl interpretează pe Prințul Albert în serialul ”Victoria”, ce va avea premiera la Happy Channel la 2 noiembrie. Pentru a-l cunoaște mai bine pe actorul ce a frânt multe inimi, tvhappy.ro vă invită să aflați 5 lucruri inedite despre frumosul și talentatul actor britanic.

  1. Tom Hughes este nu doar actor, ci și muzician. ”Muzica este lumea mea, muzica este pasiunea mea”, este mottoul lui.
  2. Nu îi place să se vadă pe ecrane. În timpul vizionării de presă a unei părți din serialul britanic „Victoria”, Tom a fost surprins de presă că ținea ochii închiși. Întrebat de ce a făcut asta, el a răspuns sincer: „Nu îmi place să mă văd pe ecran. Nu atâta timp cât încă nu am terminat filmările pentru un proiect. Din acest motiv, în timpul vizionării, mi-am închis ochii și mi-am astupat urechile”.
  3. A ajuns patronul clubului de teatru unde juca în timpul studiilor.
  4. A lucrat o perioadă ca model. Alături de Emma Watson și Douglas Booth, în 2009, Tom a filmat o campanie pentru Burberry.
  5. Întrebat de ce parte a coprului său este cel mai nemulțumit, Tom a spus: gura. ”Am o gură atât de mare, încât pot juca oricând în rolul lui Mick Jagger”.

Pe Tom Hughes îl puteți urmări la Happy Channel în serialul britanic ”Victoria”, difuzat, din 2 noiembrie, în fiecare vineri, sâmbătă și duminică, de la ora 20.00.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Despre serialul Victoria:

Cu Jenna Coleman în rolul principal, serialul ”Victoria” spune povestea Reginei Victoria a Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei, din momentul preluării tronului de către aceasta, la vârsta de 18 ani. Regina Victoria este una dintre cele mai importante regine ale Marii Britanii, iar serialul se inspiră din evenimente reale și din jurnalele reginei.

De la episod la episod, telespectatorii pot fi martorii transformării unei adolescente rebele într-o regină puternică, iubită de supușii săi.

În 2017, la prestigiosul Festival de Film de la Monte Carlo, serialul ”Victoria” a fost declarat ”Cea mai bună dramă a anului”. Și tot anul trecut, a fost nominalizat atât la Premiile BAFTA, la categoria ”Best Make Up & Hair Design”, cât și la Premiile Emmy, la categoriile ”Outstanding Original Main Title Theme Music” și ”Outstanding Music Composition for a Series”. Până în prezent, serialul ”Victoria” a avut 11 nominalizări la festivalurile de film din întreaga lume și alte 6 premii adjudecate.

Distribuiție:

În articolul

5 lucruri inedite despre Tom Hughes, actorul care îl interpretează pe Prințul Albert în serialul ”Victoria”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Atac cu cuţitul la întâmplare, în Centrul Vechi al Capitalei. O femeie a fost tăiată pe stradă; abia ieşise dintr-un magazin
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Daniel Pancu, surpriză uriaşă pentru soţia lui, de ziua acesteia! Cum arată acum blonda, care a fost în trecut model Playboy
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x