A house with a twist - O casa de belea

Publicat pe 29.05.2018 la 12:42 Actualizat pe 29.05.2018 la 13:26

Aflati ce va rezerva cel mai amuzant film din ultimii 5 ani si care este distributia de exceptie al acestui Happy Film!

Happy Films si povestea unei case de belea

Atentie! Cititi mai departe doar daca sunteti pregatiti sa radeti in hohote! Ma refer la unul dintre cele mai amuzante filme pe care am avut placerea sa le vad in ultima vreme – „The House“. In rolurile principale vom regasi doi dintre actorii mei preferati: Will Ferrell si Amy Poehler, ce joaca rolul unui cuplu care incearca cu disperare sa faca rost de bani pentru a-si trimite fata la colegiu. In incercarea de a strange bani pentru bursa, cele doua legende ale comediei vin cu ideea inedita de a-si transforma casa intr-un cazinou, oferindu-le jucatorilor diferite optiuni de pariere: pacanele online, ruleta si alte jocuri de carti!

Filmul incepe cu turul universitatii Bucknell. Familia este extrem de incantata de campusul universitatii, iar fata lor are ganduri serioase cu aceasta facultate. Cateva saptamani mai tarziu, doi parinti fericiti sunt adunati in jurul unui laptop si primesc o veste extraordinara: fata lor, Alex, a fost acceptata si a intrat cu bursa! Toti 3 explodeaza de fericire, scena este incredibil de amuzanta, pentru ca… Will Ferrell. Familia organizeaza o petrecere pentru Alex, apoi se duc la primarie, pentru o intalnire. Bucuria parintilor nu a durat mult, pentru ca au aflat ca primarul a cheluit banii pentru bursa fetei lor. Primari sa cheltuie bani in nestire?? Nemaiauzit!

Din acest moment, Will Ferrell-Scott si Amy Poehler-Kate incearca din rasputeri sa faca rost de bani, doar Alex trebuie sa mearga la facultate. Incep prin a face ce ar face orice cuplu – merg la banca pentru un imprumut, dar din pacate, nu se califica. Apoi se duc la munca, in incercarea de a obtine o marire de salariu – fara nici un rezutlat! Mai mult decat atat, prietenii lor de familie – Frank si Raina - se cearta si sunt in pericolul de a-si pierde casa. Se consoleaza la gandul unei excursii deja rezervate in Vegas. Odata ajunsi acolo, Frank se apuca serios de zaruri si norocul ii surade!! Toata masa ii asculta indicatiile, toti fac bani! Dar, personajul delicios al lui Will Ferrell – Scott, reuseste sa strice momentul, intr-o capodopera umoristica.

Excursia se termina, protagonistii nostri ajung acasa, iar Scott are o sclipire de geniu: isi va transforma casa intr-un cazinou, Frank isi va salva casa, iar Alex va avea destui bani de facultate! Genial! Genial, dar ilegal. Cazinoul devine o atractie printre cuplurile monotone si prieteni de familie cu un mariaj plictisitor, iar banii se aduna pachete-pachete - vorba unui prieten!

Nu dupa mult timp situatia scapa de sub control, iar doi barbati incep sa se bata – fapt ce-l determina pe Frank sa profite de situatie, pentru a colecta pariuri. Apoi, Scott si Frank descopera un client ce numara carti, la masa de blackjack. Considerandu-l un trisor, cei doi vor sa-I dea o lectie – pentru ca detin un cazinou si au o reputatie de pastrat - si ii taie un deget, din greseala!

Din punct de vedere financiar, totul merge ca uns, iar “proprietarii” cazinoului anexeaza o piscina, un salon de masaj si un club de strip-tease – dar acest lucru atrage atentia mafiei.

Din fericire, situatia este salvata si filmul se incheie cu inceputul noului an scolar pentru Alex – cei doi parinti iubitori au reusit si au facut rost de bani, dar acum…au o reputatie de pastrat!

În articolul

Doi parinti isi transforma casa intr-un cazinou

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Comandă-record la o terasă de 1 Mai. Câţi mici a putut să cumpere un român
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Averea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români!
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x