Autoarea cărții „Pasărea spin” a devenit mai bogată cu 1,9 milioane de dolari după ecranizarea romanului ei

Publicat pe 21.08.2018 la 14:39 Actualizat pe 24.08.2018 la 15:27

Miniseria ”Pasărea spin” (difuzată la Happy Channel din 24 august, ora 20.00) a fost realizată după romanul cu același nume, scris de Colleen McCullough.

Miniseria ”Pasărea spin” (difuzată la Happy Channel din 24 august, ora 20.00) a fost realizată după romanul cu același nume, scris de Colleen McCullough. Vineri, sâmbătă și duminică (24, 25, 26, 31august și 1, 2 septembrie), de la ora 20.00, la postul Happy Channel vei putea urmări un film clasic de referință: ”Pasărea spin”, în format HD, dar și continuarea miniseriei: ”Pasărea spin. Continuarea”.

Aceasta a devenit scriitoare după ce a lucrat mai bine de un deceniu în calitate de cercetătoare în ştiinţe neuronale, în Australia, Marea Britanie şi Statele Unite. Autoare a 25 de romane, Colleen McCullough a ajuns pe culmile celebrității după publicarea romanului său, ”Pasărea spin”, ce s-a vândut în peste 30 de milioane de copii pe plan mondial. Drepturile de ecranizare a romanului s-au vândut cu 1,9 milioane de dolari, iar miniseria de televiziune a fost declarată cea mai urmărită din toate timpurile. Colleen McCullough a murit în 2015, într-un spital din Norfolk Island, Australia, la vârsta de 77 de ani.

Dintre cele mai importante premii primite de miniseria tv ”Pasărea Spin” se numără cele 4 Globuri de Aur și cele 6 premii Emmy.

Filmul prezintă povestea de dragoste interzisă dintre tânăra Meggie (Rachel Ward) și preotul familiei sale, Ralph de Bricassart (Richard Chamberlain). În încercarea de a-l uita pe preotul care îi furase inima, tânăra hotărăște să se căsătoreasca cu Luke O'Neill (Bryan Brown), un crescător de vite din zonă. Ralph își părăsește parohia pentru a-și începe ascensiunea în ierarhia bisericească. Hirotonisit ca arhiepiscop în Roma, Ralph este chinuit încă de dragostea sa pentru Meggie. Nici ea nu reușește să îl dea uitării. Ralph se întoarce în Australia pentru o idilă senzuală alături de Meggie, deși amândoi știu că fericirea lor nu este de lungă durată.

În articolul

Autoarea cărții „Pasărea spin” a devenit mai bogată cu 1,9 milioane de dolari după ecranizarea romanului ei

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de Biruinţă, ca să ai noroc tot anul
a1.ro
Cea mai puternică rugăciune pentru Sfântul Gheorghe. Spune-o neapărat dacă treci prin momente dificile
HelloTaste.ro
Gogoși de post cu apă minerală. Rețetă simplă și ușoară
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
Luna Roz 2024. Când apare și ce fenomen inedit va avea loc pe cer în același timp
as.ro
Cum arată femeia care l-a ţinut la uşă pe Cristi Tănase, la o lună după ce a născut! Transformare neaşteptată a Adinei Maria
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Doliu în lumea milionarilor din România! Un afacerist celebru, inclus în topul Forbes, s-a stins din viață la vârsta de 68 de ani / FOTO
DeParinti
Nașterea în apă: tot ce trebuie să știi despre această metodă
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Pandișpan cu dropsuri de ciocolată. Desert simplu și ușor
x