De ce râdeau colegii de școală de Çağatay Ulusoy? Iată ce porecle bizare i-au pus copiii

Publicat pe 05.01.2018 la 13:58 Actualizat pe 05.01.2018 la 14:11

Çağatay Ulusoy, protagonistul unuia dintre cele mai tari seriale tucești, ”Insider”, are amintiri nu prea plăcute din perioada în care mergeala școala generală. De ce? Pentru că erau colegi care râdeau numele lui, mai exact de felul în care acesta se pronunță (ceatai). Colegii i-au pusnu una, ci două porecle pornind de la modul în care se pronunță prenumele lui:

Când eram în școala generală, copiii râdeau de numele meu și îmi spuneau Sha-Sha sau Tashaow. Când îmi spuneau Sha-Sha mă enervau, dar când mă strigau Tashaow nu mă deranja”, a declarat actrorul într-o emisiune tv din Turcia.

Desemnat Best Model of Turkey în urmă cu zece ani, Çağatay Ulusoy a ajuns repede în atenția producătorilor, luând parte ulterior la numeroase proiecte artistice. Îndrăgitul actor, pe care telespectatorii îl urmăresc în exclusivitate la Happy Channel în serialul turcesc “Intrusul” (“Insider”), le-a mulțumit fanilor din România pentru solidaritatea acestora față de el de-a lungul timpului.

Difuzat în exclusivitate în România de postul Happy Channel, serialul “Intrusul” spune povestea a doi frați care ajung de o parte și de alta a legii.

La trei ani, Umut (Aras Bulut Iynemli) a fost răpit de Celal, liderul unui clan mafiot din Istanbul, iar fratele lui, Sarp (Çağatay Ulusoy) crește cu vina dispariției Urmut. În urma evenimentelor petrecute în familia lui, Sarp se înscrie la Academia de Poliție și reușește să iasă în evidență datorită rezultatelor deosebite obținute. Cu scurt timp înainte de absolvire, lucrurile iau o altă întorsătură pentru Sarp, care ajunge în închisoare. Totul este, de fapt, un plan pentru a-i atrage atenția interlopului Celal. După ce este eliberat, Sarp începe să lucreze ca polițist sub acoperire în clanul acestuia. Între timp, Umut (căruia Celal i-a schimbat numele în Mert) ajunge și el în poliție, infiltrat de cunoscutul mafiot pentru a-l ține la curent cu tot ce se pregătește împotriva lui. Inevitabilul se produce, iar Sarp și Mert se întâlnesc fără să știe însă că sunt frați.

Serialul turcesc “Intrusul”(„Içerde”/“Insider”) poate fi urmărit în exclusivitate la Happy Channel, de luni până joi, de la ora 20.00. Fii cu ochii pe Happy!

În articolul

De ce râdeau colegii de școală de Çağatay Ulusoy? Iată ce porecle bizare i-au pus copiii

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x