De mică poza ca un adevărat fotomodel! Ghiciți cine e copila din imagine?

Publicat pe 29.07.2019 la 16:52 Actualizat pe 29.07.2019 la 17:04

Cine să fie copila aceasta din imagine?

O recunoașteți pe copila din imaginea de mai sus? Așa-i că stă la poză ca un adevărat model? E de înțeles că știe să pozeze! Nu de alta, dar a debutat în actorie la doar cinci ani. Iar la 10 ani a primit primul ei titlul de ”Miss”. Cu așa indicii, credem că e ușor să ghiciți numele copilei fotografiată pe câmpul înflorit.

Dacă nu ați ghicit, dacă vreți să verificați răspunsul vostru, atunci... priviți imaginea de mai jos. Așa arată, acum, copila.

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

Ei bine, ea este Ceyda Ateș, din serialul ”Feriha”, difuzat de postul Happy Channel de luni până vineri, de la ora 13.00.

Despre serialul turcesc ”Feriha”

Feriha (Hazal Kaya) este o tânără care trăiește la limita sărăciei, într-un cartier de bogătași. Tatăl ei, Rıza Yılmaz (Metin Çekmez), este administratorului unui bloc de apartamente de lux, iar mama ei, Zehra Yılmaz (Vahide Gördüm), este femeie de serviciu. Manageriul imobilului unde lucrează părinții ei le-a oferit un mic spațiu de locuit.

Viața Ferihăi se schimbă când ajunge să studieze la o Universitate particulară, cu o bursă de merit. Deoarece o îngrozește gândul că va fi discriminată din cauza situației sale financiare, Feriha îi minte pe toți colegii că este la fel de bogată ca ei.

La Universitate, îl cunoaște pe Emir (Cagatay Ulusoy), cel mai frumos băiat din campus, de care se îndrăgostește pe loc. Emir și Feriha par făcuți unul pentru celălalt, dar lucrurile vor deveni extrem de complicate. Hande Gezgin (Ceyda Ateş) este cea care, în secret, îl iubește pe Emir și este gata oricând să-i facă zile negre Ferihăi.

”Feriha”, unul dintre cele mai urmărite serial turcești, poate fi văzut la Happy Channel de luni până vineri, de la ora 13.00.

În articolul

De mică poza ca un adevărat fotomodel! Ghiciți cine e copila din imagine?

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui clujean după ce s-a trezit cu maşina lovită de o trotinetă electrică aruncată la întâmplare. "Ar trebui interzise"
a1.ro
Primul mesaj al Mariei Roman, după ce soțul său a fost dat dispărut. Ce noi detalii a dat fosta concurentă de la Mireasa
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Ronald Gavril a apărut dezbrăcat în pat, alături de iubita lui, Anamaria Prodan: „Viaţa nu se aşteaptă, se trăieşte!”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x