”DOAR TU” (”Solamente vos”), marea premieră: LUNI, 26 septembrie

Publicat pe 24.09.2016 la 10:51 Actualizat pe 24.09.2016 la 11:02

Natalia Oreiro revine. Luni, 26 septembrie, la Happy Channel este marea premiera a telenovelei ”Doar tu” (”Solamente vos”)

Luni, 26 septembrie, de la ora 17:00, pe Happy Channel este marea premieră a serialului ”Doar Tu” (”Solamente vos"). O nouă poveste de iubire, cu intrigi, cu lacrimi, cu piedici și cu întâmplări fericite.
Iată care este povestea.
Juan Cousteau (Adrian Suar) duce o viață care ar putea fi definită ca fiind "liniștită": este căsătorit, are cinci copii și, de 15 ani, lucrează ca dirijor al unei orchestre de renume. Însă viața i se schimbă radical atunci când soția sa, Ingrid, îi spune că are nevoie de o pauză în relație pentru a "restabili legătura cu sine și de a afla cine este". Cum problemele nu vin niciodată singure, nu trece mult timp și își pierde locul de muncă. Felix (Juan Minujín), un prieten din copilărie, îi oferă un loc de muncă în compania lui și împrumută un apartament unde să locuiască pentru o vreme.

În foto: Felix (Juan Minujín)

Astfel, Juan o întâlnește Aurora (Natalia Oreiro), noua sa vecină. Atracția dintre cei doi este aproape imediată. Aurora este coafeză și deține un centru de înfrumusețare în același bloc al clădirii unde locuiesc amândoi. După întâlniri repetate și întâmplătoare în bloc și în lift, Juan descoperă că această femeie atrăgătoare este amanta lui Felix. Aurora caută să fie "ceva mai mult" în viața lui Felix, dar el este căsătorit cu Michelle și pare să nu aibă nicio intenție să divorțeze, ca nu cumva să-și piardă poziția sa privilegiată în compania pe care o are soția sa.

În foto: Aurora (Natalia Oreiro)

Juan are motive serioase de preocupare: cei cinci copii, de la cel mai mic, de doar 5 ani, la cel mai mare, de 20 ani, la care se adaugă situația conflictuală cu soția sa, relația tensionată cu sora și tatăl său. Nici pentru Aurora viața nu este tocmai roz. Pe lângă relația complicată cu Felix, trebuie să medieze tot timpul relația dintre Rosita (Ana Maria Picchio) și Orlando (Alberto Martin), părinții ei.

În articolul

”DOAR TU” (”Solamente vos”), marea premieră: LUNI, 26 septembrie

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros 1 aprilie din ultimii ani
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x