Edith Gonzalez radiază de zici că este o icoană. Imaginea asta i-a topit pe fanii actriței

Publicat pe 25.01.2018 la 13:39 Actualizat pe 27.09.2018 la 14:13

I fotografie cu actrita a fost asemanata cu o icoana.

Edith Gonzalez, portagonista serialului ”Salome”, le-a împărtășit fanilor ei imagini din vacanța sa de vis în Asia. Într-una dintre imagini, Edith Gonzalez radiază precum o icoană, așa cum au remarcat internauții.

Edith Gonzalez a plecat în vacanță în Asia. Actrița a vizitat multe orașe și a făcut nenumărate fotografii și filmulețe în periplul ei. Multe dintre ele se regăsesc pe pagina de Instagram a protagonistei serialului ”SALOME”, o poveste de iubire, presărată cu numeroase secvențe emoționante și intrigi, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 15.30.

Dintre toate, o fotografie realizată în Cambodgia a atras atenția în mod special. Este vorba despre cea de mai jos, în care chipul actriței radiază și pare că are o aură asemeni icoanelor.

O postare distribuită de Edith Gonzalez Lazo (@edithgonzalezmx1) pe

Despre serialul ”SALOME”:

Acțiunea se petrece în 1980 în Mexic. Salomé (Edith González) își găsește la cabaretul D’Ruby nu doar un loc de muncă, dar și un cămin. Frumoasa dansatoare reușește la fiecare apariție să îi înnebunească pe bărbați cu mișcările ei. Însă, nimeni nu îi știe adevărata poveste. Salomé a găsit în dans un mod de a uita suferința provocată de abandonul părinților ei.

Aici, la cabaret, Salome îl cunoaște pe Julio Montesino (Guy Ecker), un bărbat însurat cu Angela (Mónika Sánchez). Soția lui Julio este foarte bolnavă, iar Julio suportă cu greu căsnicia pe care nu și-o dorește. Iubirea se înfiripă între Salome și Julio și, în urma unei nopți de iubire, Salome rămâne însărcinată.

Mama lui Julio, Lucrecia (María Rubio), este înnebunită să aibă un nepot, motiv pentru care face tot posibilul pentru a manipula viața fiului ei și a avea nepotul dorit. De cum află de sarcina lui Salome, Lucrecia îi oferă bani frumoasei dansatoare pentru a nu renunța la urmașul lui Julio.
Salome se mută în casa familiei Montesino, acolo unde este nevoită să trăiască alături de soția bolnavă a lui Julio.

În articolul

Edith Gonzalez radiază de zici că este o icoană. Imaginea asta i-a topit pe fanii actriței

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp