“Femeie în înfruntarea destinului” a plasat Happy Channel pe PRIMUL LOC pe nișa televiziunilor pentru femei, locul al treilea în top all channels

Publicat pe 07.09.2018 la 14:35 Actualizat pe 07.09.2018 la 14:43

“Femeie în înfruntarea destinului”, serialul de la Happy Channel, lider de audiență.

Pentru a patra oară consecutiv în această săptămână, “Femeie în înfruntarea destinului” a fost lider de audiență, situând Happy Channel pe prima poziție pe nișa canalelor de televiziune dedicate femeilor. Joi seara, pe target femei, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, din mediul urban, serialul a inclus postul de televiziune și în top 3 all channels.

Cele mai multe dintre telespectatoare au ales să urmărească aseară un nou episod din primul sezon al producției “Femeie în înfruntarea destinului”. Astfel, în intervalul 20.01-21.59, în rândul femeilor cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, mediul urban, Happy Channel a fost lider detașat de audiență pe nișă, înregistrând o cotă de piață de 11.3% și un rating mediu de 4.1 procente, și s-a clasat pe poziția a treia în top all channels. Happy Channel a fost urmat în clasamentul posturilor de televiziune pentru femei de Pro 2, care a obținut o cotă de piață de 2% și un rating mediu de 0.7 procente.

În ceea ce privește targetul 18 și 49 de ani, din mediul urban, Happy Channel a ocupat locul al patrulea în top all channels, cu o cotă de piață de 8.8% și un rating mediu de 2.9 procente.

“Femeie în înfruntarea destinului”, serialul care o are în rol principal pe Özge Özpirinçci, poate fi urmărit de telespectatorii Happy Channel, de luni până joi, în intervalul 20.00-22.00.

Sursa: Kantar Media
Copyright: ARMADATA SRL
6-Sep-18
Target: Femei 18-49 Urban, 18-49 Urban

Serialul a fost desemnat, anulul acesta, “Cea mai bună dramă internațională”, iar trofeul urmează a fi înmânat producătorilor în octombrie 2018, când se va desfășura o nouă ediție Tokyo International Drama Festival.

Despre serial:

În centrul poveştii se află Bahar (Özge Özpirinçci), o femeie care nu a avut o viaţă uşoară. Abandonată de mamă la vârsta de opt ani, Bahar rămâne în grija tatălui și a bunicii sale, confruntându-se de-a lungul timpului cu sărăcia și traiul greu. Viața i se schimbă în momentul în care îl întâlnește pe Sarp Çesmeli (Caner Cindoruk), alături de care cunoaște adevărata fericire. Profund îndrăgostită, Bahar se căsătorește cu Sarp, iar cei doi ajung ulterior părinți. Totul se năruie pentru Bahar în momentul în care bărbatul iubit moare.

Zi de zi, aceasta duce o luptă pentru supraviețuire și încearcă să rămână puternică pentru cei doi copii, băiețelul ei, în vârstă de patru ani, Doruk Çesmeli (Ali Semi Sefil), și fiica ei - Nisan Çesmeli (Kübra Süzgün), care are șapte ani. Mamă singură, Bahar le vorbește în fiecare zi copiilor despre Sarp, dorind ca aceștia să păstreze vie amintirea tatălului lor. După o absență de 20 de ani, mama lui Bahar - Hatice Sarikadi (Bennu Yildirimlar), revine în viața acesteia, iar asta le va aduce numeroase surprize. Distribuția producției este completată de actorii Seray Kaya, Ayça Erturan, Ece Özdikici, Şerif Erol, Devrim Özder Akın, Feyyaz Duman.

Distribuția:

Özge Özpirinçci - în rolul lui Bahar Çesmeli

Caner Cindoruk - Sarp Çesmeli

Bennu Yildirimlar - Hatice Sarikadi

Seray Kaya - Sirin Sarikadi

Ayça Erturan - Yeliz Ünsal

Ece Ozdikici - Jale Demir

Kubra Suzgun - Nisan Çesmeli

Ali Semi Sefil - Doruk Çesmeli

Feyyaz Duman - Arif

Devrim Özder Akin - Musa Demir

Serif Erol - Enver Sarikadi

Resit Berker Enhos - Ziya

Oktay Gürsoy - Sinan

Gökçe Eyüboglu - Ceyda

Melih Çardak - Hikmet

În articolul

“Femeie în înfruntarea destinului” a plasat Happy Channel pe PRIMUL LOC pe nișa televiziunilor pentru femei, locul al treilea în top all channels

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 7 mai 2024. Berbecii au nevoie de o schimbare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
De unde putem cumpăra cireşe mai ieftine? Aici kilogramul fructelor de mai este chiar şi de trei ori mai mic decât în pieţe
a1.ro
Delia, în vacanță cu părinții! În ce destinație de vis i-a dus pe mama și tatăl ei de Paște. Imagini rare
HelloTaste.ro
Pui cu cartofi și năut. Rețetă specială de la Jamie Oliver
Catine
Tartă de Santiago. Rețetă tradițională din bucătăria spaniolă
useit.ro
Cum găsești iPhone-ul pierdut, chiar dacă e închis. Trucul simplu la care poți apela
as.ro
Ce s-a ales de femeia care a fost timp de 8 ani amanta fratelui soţului său. Cum arată la 41 de ani
MediCOOL
Este postul intermitent periculos pentru sănătate? Ce spun experții
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum poți arde grăsimea de pe coapse. Trucuri pentru a scăpa de kilogramele în plus
HelloTaste
Prăjitură cu rubarbă și bezea. Un desert cu gust dulce-acrișor
x