Happy Channel aniversează trei ani de existență pe piața televiziunilor dedicate femeilor

Publicat pe 08.03.2019 la 15:08 Actualizat pe 08.03.2019 la 15:23

Ziua de 8 Martie aduce la Happy Channel un motiv în plus de bucurie. Ziua Internaţională a Femeii coincide cu ziua în care postul de televiziune Happy Channel împlinește trei ani de când a intrat pe piaţa televiziunilor dedicate femeilor, trei ani de povești care inspiră și captivează.

„Au trecut trei ani de când Happy Channel a devenit promotorul celor mai frumoase povești, de la noi și de prin toată lumea. Ne bucură nespus că am ajuns în top 10 canale din România cu același conținut curat și reușim în fiecare zi să nu ne abatem de la acest principiu de bază pentru toți #HappyPeople. Rămânem și în 2019 dedicați românilor talentați, cărora vrem să le auzim poveștile prin intermediul CulTOUR și al serialelor care ne poartă în lumi nebănuite. Am alături o echipă tânără, talentată și muncitoare care mă inspiră și mă motivează. La mulți ani, Happy Channel ! Aceștia au fost primii trei ani de poveste, ne uităm cu încredere spre viitor.” Ruxandra Ion, Senior Advisor Happy Channel.

Staţia tv a început anul 2019 în forţă, apreciindu-și indicatorii de audienţă la nivelul tuturor sloturilor de analiză. Astfel, atât la nivelul întregii zile, cât și în Prime Time, Happy Channel și-a dublat cota de piaţă faţa de aceeași perioadă a anului trecut, cele mai urmărite programe ale staţiei fiind „Femeie în înfruntarea destinului” și „Cennet”.

Sub sloganul „Trei ani de poveste”, Happy Channel continuă și în această primăvară să le aducă telespectatorilor seriale care s-au bucurat de un succes internaţional, difuzate în premieră în România.

Anul acesta, postul de televiziune închide povestea primului serial filmat integral cu telefonul mobil din România („O grămadă de caramele”), ajuns acum la cel de-al treilea sezon, serial realizat de Ruxandra Ion, după un scenariu de Simona Macovei, în regia lui Radu Grigore.

Din grila de primăvară face parte în continuare emisiunea „CulTOUR”, prezentată de Criss și Vlad, în cadrul căreia, în fiecare vineri, se regăsește rubrica Irinei Margareta Nistor. Anul 2019 continuă cu sezonul doi al super-serialului “Femeie în înfruntarea destinului”, difuzat în premieră în România, în fiecare luni și marţi, de la 20.00, la Happy Channel. Printre surprizele pe care Happy Channel le pregătește în continuare telespectatorilor săi se numără serialul-fenomen „Elif”, care va avea premiera în luna aprilie la Happy Channel.

În articolul

Happy Channel aniversează trei ani de existență pe piața televiziunilor dedicate femeilor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius
a1.ro
Imagini emoționante cu întoarcerea Irinei Fodor din Asia Express. Cum a surprins-o Răzvan Fodor acasă: „După 62 de zile”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x