Happy Classic: Brad Pitt, Anthony Hopkins și Colin Firth vin la Happy Channel

Publicat pe 26.01.2017 la 17:31 Actualizat pe 26.01.2017 la 18:42

Seria de filme clasice, cu povești și distribuții extraordinare, producții cinematografice de Oscar,

Din acest weekend, Happy Channel lansează “Happy Classic” și dă startul călătoriei și aventurii în care happy telespectatorii dețin puterea, în care explorează lumea și necunoscutul, în care simt pasiunea și trăiesc povești excepționale alături de eroii lor preferați.

Seria de filme clasice, cu povești și distribuții extraordinare, producții cinematografice de Oscar, ultra premiate la marile festivaluri de film, cu note și review-uri excepționale pe IMDB, începe pe 28 ianuarie, de la 20:00, cu “Întâlnire cu Joe Black” (“Meet Joe Black”) și pe 29 ianuarie, de la 20:00, cu “Mândrie și prejudecată” (“Pride and Prejudice”).

Viața și moartea își dau întâlnire cu Joe Black, sâmbăta aceasta, la “Happy Classic”. Moartea se hotărăște să vină în vizită pe Pământ în persoana lui Joe Black, un chipeș Înger al Morții, interpretat de Brad Pitt. Locul ales de Moarte este casa bogătanului proprietar al unui imperiu multi-media, William Parrish (Anthony Hopkins). În ajunul celei de-a 65-a aniversări, William este lovit de un atac de cord care aproape îi este fatal. Deși vine cu intenția clară de a-l lua cu el în Lumea Umbrelor, Moartea întrupată în Joe, se va abate de la misiunea sa când se va îndrăgosti pe pământ.

Duminica aceasta, de la 20:00, telespectatorii vor urmări la “Happy Classic” prima parte a producției “Mândrie și prejudecată” (“Pride and Prejudice”), o adaptare a celebrului roman al scriitoarei Jane Austin, pe tema prejudecăților sociale ale secolului al XIX-lea și a mândriei care îi ține pe indrăgostiți departe unul de celălalt. Amplasat în Anglia începutului secolului al XIX-lea, Pride and Prejudice urmărește evoluția familiei domnului Bennet. Cu personaje bine conturate, filmul redă complexitatea societății britanice din diferitele pături sociale.

În fiecare sâmbătă și duminică, de la 20:00, telespectatorii vor avea întâlnire cu filmele de Oscar la “Happy Classic”, numai pe Happy Channel. “Happy Classic” pentru un happy weekend!

În articolul

Happy Classic: Brad Pitt, Anthony Hopkins și Colin Firth vin la Happy Channel

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Întoarce-te acasă la tine". Spaniolii protestează împotriva supraturismului. Măsurile luate de localnici ca să descurajeze turiştii să le mai "calce pragul"
a1.ro
Ce se întâmplă în aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se luptă între viață și moarte”
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x