Și actriță și cântăreață! Piesa protagonistei din serialul turcesc ”Iffet” are peste patru milioane de vizualizări pe YouTube

Publicat pe 03.01.2020 la 09:50 Actualizat pe 24.01.2020 la 15:40

Pe frumoasa Deniz Çakir o puteți urmări în rolul principal din serialul ”Iffet”, difuzat de postul de televiziune Happy Chanel, sâmbăta și duminica, între orele 09.00- 12.00.

Deniz Çakir, protagonista serialului ”Iffet”, difuzat de Happy Channel în fiecare dimineață de weekend, este nu doar actriță, ci și cântăreață. Una dintre piesele interpretate de aceasta, în duet cu Ozcan Deniz, are peste PATRU MILIOANE de vizualizări pe canalul de YouTube.

De altfel, în 2019, Metin Özülkü, un alt artist alături de care actrița din serialul turcesc a colaborat, a anunțat că lucrează alături de Deniz Çakir la un album din 8 piese.

Pe frumoasa Deniz Çakir o puteți urmări în rolul principal din serialul ”Iffet”, difuzat de postul de televiziune Happy Chanel, sâmbăta și duminica, între orele 09.00- 12.00.

Cum sună piesa de peste patru milioane de vizualizări? Urmăriți-o, în clipul alăturat:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Despre serialul turcesc IFFET:

Iffet, interpretată de Deniz Çakir, locuiește împreună cu tatăl și sora ei mai mică într-un cartier sărăcăcios din Istanbul. Ea se îndrăgostește de Cemil (Ibrahim Celikkol), șofer angajat la o stație de taximetre din cartier. Naivă, ea visează la ziua când Cemil o va cere în căsătorie. El visează că într-o zi va deveni bogat și va părăsi cartierul în care locuiește, departe de viața grea din cartierul mărginaș.

Lumea ei va fi dată peste cap când, aflat sub influența alcoolului, Cemil o violează pe Iffet. Însă, pentru că este îndrăgostită iremediabil de el, Iffet îl iartă pe Cemil și dă crezare vorbelor lui. Pentru a o convinge să nu îl reclame, Cemil îi promite fetei că, la un moment dat, o va lua de soție. Iar ea rămâne cu acest vis frumos. Vis din care se trezește la aflarea veștii că bărbatul pe care îl iubește și care a pângărit-o urmează să se căsătorească cu… fiica proprietarului companiei la care el lucrează.

În mintea lui Iffet dorința de răzbunare își face loc. Astfel, ea se mărită cu un om de afaceri puternic și foarte bogat. Pentru că este îndrăgostit nebunește de Iffet, soțul ei bogat îi face toate capriciile. Abia după ce o pierde, Cemil realizează că a greșit și se hotărăște să facă tot posibilul pentru a o recâștiga pe Iffet.

Distribuție:

• Deniz Çakir - Iffet
• Ibrahim Celikkol - Cemil
• Zuhal Olcay - Dilek
• Mahir Günsiray - Ali Ihsan
• Selen Uçer - Gulin
• Mehmet Cevik - Ahmet
• Melike Güner - Betul
• Ecem Özkaya - Nil

În articolul

Și actriță și cântăreață! Piesa protagonistei din serialul turcesc ”Iffet” are peste patru milioane de vizualizări pe YouTube

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vitamina care ar putea crește rezistența la cancer. Studiu îmbucurător în revista Science
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x