Jeremy Piven, din ”Mr. Selfridge”, a vrut să renunțe la actorie pentru fotbal

Publicat pe 13.02.2019 la 14:06 Actualizat pe 13.02.2019 la 14:12

Jeremy Samuel Piven, actorul care interpretează rolul principal din serialul ”Mr. Selfridge”, a visat la o carieră de fotbalist.

Jeremy Samuel Piven, actorul care interpretează rolul principal din serialul ”Mr. Selfridge”, a visat la o carieră de fotbalist. Deși a început din copilărie cu actoria, părinții săi fiind, de altfel, fondatorii unei școli apreciate de actorie din America, Piven spera să nu le calce pe urme mamei și tatălui său.

În timpul studenției, Jeremy Piven a făcut parte din echipa de fotbal a Universității Drake, din Iowa. A fost o perioadă când a renunțat la cursurile de actorie în favoarea acestui sport. Dar, în cele din urmă, pentru că s-a dovedit a fi un talent nativ și mult mai bun ca actor, Jeremy a ales, totuși, să urmeze drumul actoriei.

Pe Jeremy Piven îl puteți urmări la Happy Channel în serialul ”Mr. Selfridge”, difuzat de luni până vineri, de la ora 15.30.

Despre serialul ”Mr. Selfridge”:

Serialul, nominalizat, în 2013, la premiile Emmy, a captivat telespectatorii din numeroase țări prin poveste, dialoguri și întâmplări redate exemplar prin decoruri și costume fermecătoare, specifice perioadei La Belle Epoque.

Telespectatorii și criticii de film au lăudat modul în care au fost realizate costumele, accesoriile și decorurile de epocă. Filmările s-au realizat în mai multe locații: într-un studio din nordul Londrei a fost construită o replică a interiorului magazinului lui Harry Selfridge, din 1909, in timp ce exteriorul, a fost recreat în localitatea Kent.

Un tip carismatic, vizionar și modern, Mr Selfridge inaugurează un magazin grandios de modă pe Oxford Street, surprinzând societatea de la acea vreme. Serialul intră în culisele vieții personajului principal și descrie mariajul aproape destrămat, amantele și gustul pentru jocurile de noroc.

Jeremy Piven, Amanda Abbington, Gregory Fitoussi, Tom Goodman-Hill, Trystan Gravelle, Katherine Kelly, Aisling Loftus sunt câțiva dintre actorii care dau viață personajelor fascinante din serialul “Mr Selfridge”, difuzat pe Happy Channel.

În articolul

Jeremy Piven, din ”Mr. Selfridge”, a vrut să renunțe la actorie pentru fotbal

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 7 mai 2024. Berbecii au nevoie de o schimbare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
De unde putem cumpăra cireşe mai ieftine? Aici kilogramul fructelor de mai este chiar şi de trei ori mai mic decât în pieţe
a1.ro
Delia, în vacanță cu părinții! În ce destinație de vis i-a dus pe mama și tatăl ei de Paște. Imagini rare
HelloTaste.ro
Pui cu cartofi și năut. Rețetă specială de la Jamie Oliver
Catine
Tartă de Santiago. Rețetă tradițională din bucătăria spaniolă
useit.ro
Cum găsești iPhone-ul pierdut, chiar dacă e închis. Trucul simplu la care poți apela
as.ro
Ce s-a ales de femeia care a fost timp de 8 ani amanta fratelui soţului său. Cum arată la 41 de ani
MediCOOL
Este postul intermitent periculos pentru sănătate? Ce spun experții
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum poți arde grăsimea de pe coapse. Trucuri pentru a scăpa de kilogramele în plus
HelloTaste
Prăjitură cu rubarbă și bezea. Un desert cu gust dulce-acrișor
x