La Happy Channel, finalul de an vine cu filme unul și unul. Nu rata Breakfast at Tiffany’s, Totul despre sex și Totul despre sex 2

Publicat pe 24.12.2021 la 08:57 Actualizat pe 27.12.2021 la 12:58

Happy Channel aduce în fața telespectatorilor unele dintre cele mai urmărite producții dedicate doamnelor și domnișoarelor. Breakfast at Tiffany’s, Totul despre sex și Totul despre sex 2, vor putea fi urmărite în curând, pe Happy Channel.

fata din imagine este îmbrăcată într-o ținută lejeră și se uită la film

La Happy Channel, finalul de an vine cu filme unul și unul

Shutterstock

Happy Channel aduce pe micile ecrane unele dintre cele mai populare și apreciate producții dedicate femeilor. Pentru noaptea dintre ani, dar și în primele zile ale anului lui 2022, poți să urmărești Breakfast at Tiffany’s, Totul despre sex și Totul despre sex 2.

Umor, dragoste, dramă, comedie, toate ingredintele necesare unor zile de odihnă, se află în aceste trei producții de succes care au reușit de-a lungul timpului să se mențină în topuri.

Breakfast at Tiffany’s

Filmul de excepție care o aduce în prim-plan pe magnifica Audrey Hepburn a văzut lumina zilei în data de 5 octombrie 1961. Deși au trecut 60 de ani de la prima ecranizare, producția este urmărită și astăzi în fiecare colț al lumii, iar toate domnișoarele își doresc să fie în pielea celebrei actrițe care a interpretat-o pe “Holly Golightly”.

Breakfast at Tiffany’s spune povestea prieteniei dintre un scriitor American al cărui nume nu este niciodată menționat și vecina sa, Holly Golightly. Întâmplările sunt chiar amintirile scriitorului după 12 ani de la producerea lor.

Breakfast at Tiffany’s va fi difuzat pe Happy Channel în noaptea dintre ani, pe 31 decembrie 2021 la ora 20.00.

Totul despre sex

Filmul Totul despre sex vine ca o continuare firească a întâmplărilor petrecute în serial. Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis și Cynthia Nixon își continuă aventurile vieții cu mult umor, tragedie, dar și seriozitate, așa cum ni s-au prezentat de-a lungul timpului.

Carrie Bradshaw este jurnalista aflată mereu în căutarea dragostei, dar fiind întotdeauna împiedicată de sentimentele reale pe care le are pentru Mr. Big. Carrie nu este niciodată despărțită de grupul de prietene format din voluptoasa Samantha, neprihănita Charlotte și cinica Miranda.

Orice eveniment s-ar întâmpla în viețile lor, ele reușesc să-l transforme într-un motiv de a merge la cumpărături, de a vorbi despre sex sau despre a readuce în discuție bărbații din viețile lor.

Totul despre sex va fi difuzat pe Happy Channel în prima zi din noul an, pe 1 ianuarie 2022 la 20.00.

Totul despre sex 2

Filmul readuce împreună cele patru prietene nedespărțite, Carrie, Samantha, Charlotte și Miranda. După ce s-au aranajat la casele lor, viața celor patru prietene se schimbă atunci când pleacă într-o aventură luxoasă în afara orașului New York.

Această escapadă vine la momentul potrivit, asta pentru că protagonistele încep să se complacă în viața de zi cu zi pe care trebuie acum să o ducă.

Totul despre sex 2 va fi difuzat pe Happy Channel în a doua zi a noului an, pe 2 ianuarie 2022 la 20.00.

În articolul

La Happy Channel, finalul de an vine cu filme unul și unul. Nu rata Breakfast at Tiffany’s, Totul despre sex și Totul despre sex 2

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x