Maria Buză este Șlibovița, mama Doiniței Oancea, în serialul “Fructul oprit”

Publicat pe 06.05.2019 la 13:42 Actualizat pe 05.06.2019 la 17:30

Îndrăgita actriță Maria Buză va putea fi văzută de telespectatori pentru prima dată într-un serial de televiziune, miercuri – 8 mai, de la ora 20.00, la Antena 1. Aceasta se alătură distribuției “Fructul oprit”.

Îndrăgita actriță Maria Buză va putea fi văzută de telespectatori pentru prima dată într-un serial de televiziune, miercuri – 8 mai, de la ora 20.00, la Antena 1. Aceasta se alătură distribuției “Fructul oprit”, fiind în cunoscuta producție Șlibovița-mama Tanței, personaj interpretat de Doinița Oancea.

Am un rol foarte, foarte frumos, sunt Șlibovița – mama Tănțichii din «Fructul oprit»”, își prezintă Maria Buză personajul, putând fi urmărită de telespectatorii Antenei 1 în episodul cu numărul 34, din sezonul 2 “Fructul oprit”. “Aș putea să spun că este debutul meu în serial de televiziune. Este prima dată când sunt cooptată într-un astfel de proiect. Personajul meu este cel mai frumos din serial. Plin de viață, cu poveste, cu strălucire, cu imaginație, cu forță, cu dinamism, cu umor, și cu un fel de a vorbi special etniei pe care o reprezint.”, completează actrița.

Șlibovița vine să cunoască locul în care trăiește și muncește fiica ei, Tanța, dar și să-și întâlnească ginerele, pe Costică, interpretat de Liviu Vârciu. Cum vor reacționa membrii familiei Caragea când o vor vedea, ce vrăji vrea ea să facă, dar și la ce curiozități va răspunde și ce le va ghici membrilor din casa Caragea, toate acestea în episodul pe care Antena 1 îl va difuza, miercuri – 8 mai, de la ora 20.00.

Dragi telespectatori, sunt Maria Buză și vă aduc în casă un personaj pe nume Șlibovița, pe care vreau să-l îndrăgiți, să-l iubiți și să mă urmăriți, să fiți cu ochii pe mine și pe tot ce se întâmplă în «Fructul oprit». Miercuri, de la 20.00, la Antena 1, ai treabă, nu ai treabă, pune-te pe canapea și uită-te la noi”, este mesajul pe care aceasta îl transmite publicului român.

În articolul

Maria Buză este Șlibovița, mama Doiniței Oancea, în serialul “Fructul oprit”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 8 mai 2024. Gemenii descoperă dragostea adevărată. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O tânără a venit tocmai din India pentru a vedea cum se petrece Paştele românesc. Reacţia ei când a ajuns pe Transalpina: "Suntem norocoşi"
a1.ro
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
HelloTaste.ro
Indiene cu frișcă și glazură de ciocolată. Rețetă de cofetărie
Catine
Luna Nouă în Taur pe 7 mai 2024. Aduce stabilitate pentru acești nativi
useit.ro
Rutina zilnică a lui Elon Musk. Ce face miliardarul după ce își începe fiecare dimineață cu o gogoașă
as.ro
Cât de frumoasă este sora lui Alexandru Chipciu. Bianca întoarce toate privirile şi are o relaţie strânsă cu fratele ei
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de cuișoare. Cum îți poate completa alimentația
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Călătoria cu trenul cu un copil: tot ce trebuie să știi și cum să faci față situațiilor neprevăzute
MediCOOL
Transpirațiile nocturne: ce probleme pot semnala și când să te îngrijorezi
HelloTaste
Prăjitura Albinița. Prăjitură cu foi fragede, cu miere
x