Miss World 2013 a jucat în telenovela ”Marimar”, varianta filipineză

Publicat pe 02.07.2019 la 12:36 Actualizat pe 03.07.2019 la 12:38

La Happy Channel puteți urmări varinta originală ”Marimar”, cu Thalia în rolul principal. Telenovela este difuzată de luni până vineri, de la ora 15.00, câte patru episoade.

Lansată în 1994, telenovela ”Marimar”, difuzată acum și de Happy Channel, a fost un adevărat fenomen! Peste 150 de țări au difuzat-o, și alte patru țări au transmis telenovela în variantă dublată. Însă, în Asia, ”Marimar” a depășit orice așteptare. Varianta orginală a serialului cu Thalia în rolul principal a depășit orice record de audiență. Și, pentru că povestea a cucerit atât de mulți telespectatori, în 2007 o televiziune din Filipine a obținut de la Televisa, dreptul de a face o variantă proprie a telenovelei ”Marimar”.

Astfel, GMA Network a difuzat pe post noua variantă, cu actori filipinezi, dar cuacelați titlul ca și originalul: ”Marimar”. Așa cum era de așteptat, succesul a fost uriaș. Iar în 2015, tot GMA Network a făcut o a doua variantă proprie a telenovelei mexicane, de data asta, în rolurile principale a fost distrobuiți Tom Rodriguez și Megan Young (câștigătoarea titlului de Miss World 2013).

La Happy Channel puteți urmări varinta originală ”Marimar”, cu Thalia în rolul principal. Telenovela este difuzată de luni până vineri, de la ora 15.00, câte patru episoade.

Despre telenovela MARIMAR

Marimar (Thalia) este o fată săracă, inocentă, care locuiește cu bunicii ei într-o căsuță la malul oceanului. Ea se îndrăgostește de Sergio (Eduardo Capetillo), fiul unui fermier bogat din zonă. Sergio îşi doreşte o carieră în fotbal, însă, tatăl lui, Renato (Alfonso Iturralde), nu este de acord și asta pentru că el vrea ca fiul lui să rămână în sat, ca fermier. Ca răzbunare, Sergio se însoară cu Marimar, deși tatăl lui și mama lui vitregă, Angélica (Chantal Andere), nu sunt deloc de acord cu această nuntă. După căsătorie, Sergio și Marimar se mută la moșie, iar Angélica îi va face fetei viața un calvar.

Hotărăt să plece pentru o vreme în Capitală, Sergio o lasă pe Marimar la fermă. Iar asta îi va ușura răzbunarea Angelicăi. Femeia își acuză nora de furtul unor bijuterii şi face tot posibilul ca Marimar să ajungă la închisoare. Însă, planul ei nu se oprește doar aici. Femeia diabolică ordonă ca bunicii lui Marimar să fie uciși într-un incendiu. Însărcinată fiind, tănăra este eliberată, în cele din urmă. Ea nu se întoarce la moșie, ci pleacă în capitală, în căutarea unei vieţi mai bune.

Ceea ce nu ştie Marimar este că Gustavo (Miguel Palmer), tatăl ei, nu a murit, aşa cum îi spuseseră bunicii ei materni. Grav bolnav, el îşi caută cu disperare fiica spre a o numi moştenitoarea averii lui. Destinul face ca Marimar să se angajeze ca servitoare chiar în casa tatălui ei. Când o vede, bărbatul o recunoaște și o transformă dintr-o fată simplă într-o femeie educată, care va conduce afacerile lui. Marimar cea veche dispare. Numele ei cel nou va fi Bella.

La un moment dat, destinul îi va readuce faţă în faţă pe Sergio şi Marimar. Ce se va întâmpla? Vă lăsăm să aflați urmărind serialul ”Marimar”, difuzat de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 15.00.

În articolul

Miss World 2013 a jucat în telenovela ”Marimar”, varianta filipineză

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 martie 2024. Leii se îndrăgostesc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros 1 aprilie din ultimii ani
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Ciorbă de ștevie cu zeamă de varză, mai gustoasă și mai sănătoasă
Catine
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2024. Balanțele își regăsesc liniștea în relațiile de cuplu
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Un milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!”
MediCOOL
Ce efecte are combinația de magneziu și zinc, potrivit specialiștilor
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Obiecte de uz casnic care pot fi periculoase pentru un copil curios. La ce anume ar trebui să fii atentă dacă îți dorești un mediu sigur
MediCOOL
Remedii naturale care te pot scăpa de mătreață. Cum le poți aplica eficient
HelloTaste
Cartofi aurii în crustă de mălai. Rețetă simplă și delicioasă, de post
x