Peste 20 de țări au difuzat serialul ”Jane, mama virgină”, pe care îl puteți urmări și în România, exclusiv la Happy Channel

Publicat pe 25.02.2019 la 12:30 Actualizat pe 06.03.2019 la 17:15

Unul dintre cele mai apreciate seriale ale momentului, ”Jane, mama virgină”, poate fi urmărit, în premieră, la Happy Channel.

Unul dintre cele mai apreciate seriale ale momentului, ”Jane, mama virgină”, poate fi urmărit, în premieră, la Happy Channel. În afară de România, alte 21 de țări au mai difuzat serialul al cărei protagonistă, Gina Rodriguez, a primit un premiu Globul de Aur la categoria ”Cea mai bună actriță în rolul principal dintr-un serial”.

Iată în ce țări s-a mai difuzat ”Jane, mama virgină” (”Jane the virgin”).

  1. SUA
  2. Olanda
  3. Spania
  4. Franța
  5. Marea Britanie
  6. Suedia
  7. Germania
  8. Finlanda
  9. Belgia
  10. Chile
  11. Brazilia
  12. Bulgaria
  13. Canada
  14. Grecia
  15. Ungaria
  16. Italia
  17. Portugalia
  18. Rusia
  19. Australia
  20. Filipine (varianta dublată)
  21. Noua Zeelandă

Happy Channel difuzează în premieră și în exclusivitate serialul ”Jane, mama virgină”, de luni până joi, de la ora 22.00.

Din distribuție mai fac parte: Andrea Navedo (în rolul Xiomara "Xo" Gloriana Villanueva), Justin Baldoni (în rolul lui Rafael Solano), Yael Grobglas (în rolul Petra Solano), Ivonne Coll (Alba Gloriana Villanueva, bunica lui Jane).

Despre serial:

Viața unei pioase și harnice femei latino este dată peste cap când aceasta află în timpul unei vizite la medic că a fost inseminată artificial din întâmplare. Jane Gloriana Villanueva (Gina Rodriguez) este o tânără în vârstă de 23 de ani, care locuiește în Miami. Ea a decis să rămână virgină până în noaptea nunții. Jane este și o tânără pioasă, cu frica lui Dumnezeu, acesta fiind unul dintre motivele pentru care alege să respecta porunca Domnului și să nu facă dragoste cu un bărbat înainte de a se mărita. Viața ei este dată peste cap când află că a fost însemniată artificial… din greșeală chiar de medicului ei ginecolog, Luisa (Yara Martinez). Tatăl copilului este nimeni altul decât Rafael Solano (Justin Baldoni), fratele Luisei.

Ca și cum nu ar fi fost destul de complicat, tatăl copilului din pântecele lui Jane este un bogat şi carismatic proprietar de hoteluri, dar și... însuși şeful ei. Șef care este și însurat, pe deasupra. Doar că el și soția lui, Petra, nu pot concepe un copil. Pentru că își dorește enorm un copil, Rafael face o mutare ce îi șochează pe mulți: decide să divorțeze de Petra și să își asume rolul de tată, dar și pe acela de soț al lui Jane. Doar că Jane era deja logodită când s-a produs înseminarea artificială accidentală.

Sursa foto: imdb.com

În articolul

Peste 20 de țări au difuzat serialul ”Jane, mama virgină”, pe care îl puteți urmări și în România, exclusiv la Happy Channel

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Povestea româncei care se luptă de 10 ani cu Tesla. "Elon a plătit 16 avocaţi împotriva unei singure inginere din România"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x