Peste 20 de țări au difuzat serialul ”Jane, mama virgină”, pe care îl puteți urmări și în România, exclusiv la Happy Channel

Publicat pe 25.02.2019 la 12:30 Actualizat pe 06.03.2019 la 17:15

Unul dintre cele mai apreciate seriale ale momentului, ”Jane, mama virgină”, poate fi urmărit, în premieră, la Happy Channel.

Unul dintre cele mai apreciate seriale ale momentului, ”Jane, mama virgină”, poate fi urmărit, în premieră, la Happy Channel. În afară de România, alte 21 de țări au mai difuzat serialul al cărei protagonistă, Gina Rodriguez, a primit un premiu Globul de Aur la categoria ”Cea mai bună actriță în rolul principal dintr-un serial”.

Iată în ce țări s-a mai difuzat ”Jane, mama virgină” (”Jane the virgin”).

 1. SUA
 2. Olanda
 3. Spania
 4. Franța
 5. Marea Britanie
 6. Suedia
 7. Germania
 8. Finlanda
 9. Belgia
 10. Chile
 11. Brazilia
 12. Bulgaria
 13. Canada
 14. Grecia
 15. Ungaria
 16. Italia
 17. Portugalia
 18. Rusia
 19. Australia
 20. Filipine (varianta dublată)
 21. Noua Zeelandă

Happy Channel difuzează în premieră și în exclusivitate serialul ”Jane, mama virgină”, de luni până joi, de la ora 22.00.

Din distribuție mai fac parte: Andrea Navedo (în rolul Xiomara "Xo" Gloriana Villanueva), Justin Baldoni (în rolul lui Rafael Solano), Yael Grobglas (în rolul Petra Solano), Ivonne Coll (Alba Gloriana Villanueva, bunica lui Jane).

Despre serial:

Viața unei pioase și harnice femei latino este dată peste cap când aceasta află în timpul unei vizite la medic că a fost inseminată artificial din întâmplare. Jane Gloriana Villanueva (Gina Rodriguez) este o tânără în vârstă de 23 de ani, care locuiește în Miami. Ea a decis să rămână virgină până în noaptea nunții. Jane este și o tânără pioasă, cu frica lui Dumnezeu, acesta fiind unul dintre motivele pentru care alege să respecta porunca Domnului și să nu facă dragoste cu un bărbat înainte de a se mărita. Viața ei este dată peste cap când află că a fost însemniată artificial… din greșeală chiar de medicului ei ginecolog, Luisa (Yara Martinez). Tatăl copilului este nimeni altul decât Rafael Solano (Justin Baldoni), fratele Luisei.

Ca și cum nu ar fi fost destul de complicat, tatăl copilului din pântecele lui Jane este un bogat şi carismatic proprietar de hoteluri, dar și... însuși şeful ei. Șef care este și însurat, pe deasupra. Doar că el și soția lui, Petra, nu pot concepe un copil. Pentru că își dorește enorm un copil, Rafael face o mutare ce îi șochează pe mulți: decide să divorțeze de Petra și să își asume rolul de tată, dar și pe acela de soț al lui Jane. Doar că Jane era deja logodită când s-a produs înseminarea artificială accidentală.

Sursa foto: imdb.com

În articolul

Peste 20 de țări au difuzat serialul ”Jane, mama virgină”, pe care îl puteți urmări și în România, exclusiv la Happy Channel

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp