Se află în top 50 cei mai buni tați din toate timpurile! Treat Williams, mândru pentru rolul său din serialul ”O nouă viață”

Publicat pe 30.01.2020 la 10:11 Actualizat pe 30.01.2020 la 13:44

Pe Treat Williams îl puteți urmări la Happy Channel în serialul ”O nouă viață”, difuzat în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 12.00.

Treat Williams, actorul care îl interpretează pe doctorul Andy Brown în serialul ”O nouă viață”, are toate motivele să se mândrească! Modul în care a jucat acest personaj i-a adus un loc de cinste într-un top al taților din serialele tv. Unul dintre cele mai importante ghiduri tv din America l-a inclus pe Andy Brown (personajul interpretat de Treat Williams) pe locul 43 în ”Topul celor mai buni 50 de tați din serialele tv din toate timpurile”.

Pe Treat Williams îl puteți urmări la Happy Channel în serialul ”O nouă viață”, difuzat în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 12.00.

De altfel, într-un interviu, Treat Williams a mărturisit că, privind în urmă la producțiile tv în care a jucat, ”O nouă viață” i se pare că a fost de departe unul dintre cele mai bune seriale în care a fost distribuit.

Despre serialul ”O nouă viață” (”Everwood”)

Andrew Brown (Treat Williams) este unul dintre cei mai renumiți neurochirurgi din New York, dar și din întreaga lume. Însă, faima aceasta are un preț: familia. Brown este pus în situația de a ajuta atât de multă lume, încât nu-i mai rămâne timp și de familia sa. Soția lui este cea care trebuie să se ocupe de Ephram (Gregory Smith), fiul lor în vârstă de 15 ani și de Delia (Vivien Cardone), fiica lor mai mică.
Într-o seară, Andrew Brown află că soția sa a fost victima unui accident auto. Distrus, el se hotărăște să se rupă de trecut și pleacă, împreună cu cei doi copii, într-un orășel din Colorado: Everwood.

Aici, el își practică în continuare meseria, însă benevol, fără a cere oamenilor bani pentru consultații. Doctorul Harold Abbott (Tom Amandes), rezident în Everwood, vede în Andy o concurență serioasă. Însă, Amy (Emily VanCamp) și Bright (Chris Pratt), cei doi copii ai doctorului Harold, vor privi cu alți ochi familia Brown.

În articolul

Se află în top 50 cei mai buni tați din toate timpurile! Treat Williams, mândru pentru rolul său din serialul ”O nouă viață”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x