Serialul ”Victoria”, o poveste impresionantă, ce are la bază evenimente reale

Publicat pe 26.10.2018 la 16:30 Actualizat pe 26.10.2018 la 16:34

Din 2 noiembrie, Happy Channel va difuza primele două sezoane ale producției britanice, telespectatorii putând urmări episoadele, de vineri până duminică, în intervalul 20.00-22.00.

Din 2 noiembrie, Happy Channel le aduce telespectatorilor, în premieră, serialul britanic “Victoria”. Producția, care vorbește despre una dintre cele mai puternice femei din lume și care o are în rol principal pe actrița Jenna Coleman, se va difuza de vineri până duminică, de la ora 20.00.

Lansat în august 2016 în Regatul Unit al Marii Britanii, iar la începutul anului următor și în Statele Unite ale Americii, serialul “Victoria” va putea fi văzut din a doua zi a lunii noiembrie la postul de televiziune Happy Channel. Câștigător a numeroase premii, votat inclusiv serialul britanic al anului 2017, “Victoria” are în distribuție actori consacrați, precum: Jenna Coleman, Daniela Holtz, Nell Hudson, Tommy Knight, Adrian Schiller, Jordan Waller, Tom Hughes.

Din 2 noiembrie, Happy Channel va difuza primele două sezoane ale producției britanice, telespectatorii putând urmări episoadele, de vineri până duminică, în intervalul 20.00-22.00.

Serialul “Victoria” spune povestea uneia dintre cele mai importante personalități din istoria Marii Britanii. Producția are la bază evenimente reale și se concentrează pe primii ani ai domniei Reginei Victoria, inspirându-se din jurnalele Reginei pentru a realiza un portret al transformării ei într-un monarh respectat.

Știu că sunt tânără, dar îmi cunosc datoria. Sunt pregătită pentru marea responsabilitate, care mă așteaptă”, mărturisește Victoria, interpretată de actrița Jenna Coleman. “Datoria mea este să-mi servesc țara”, spune ea, care a moștenit tronul la vârsta de 18 ani. Serialul se va concentra și asupra relației de iubire dintre Regina Victoria cu Prințul Albert (Tom Hughes).

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În articolul

Serialul ”Victoria”, o poveste impresionantă, ce are la bază evenimente reale

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un japonez stabilit în România arată cât de mult a plătit pentru un coş de cumpărături în ţara lui natală
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Decizie radicală luată de prietena de suflet a lui Ion Ţiriac! E gata să lase totul în urmă: „M-am hotărât!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x