Telenovela ”Să te ierte Dumnezeu, nu eu” a revenit

Publicat pe 20.09.2019 la 15:44 Actualizat pe 23.09.2019 la 13:19

Din 21 septembrie, telenovela ”Să te ierte Dumnezeu, nu eu” poate fi urmărită la Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, între orele 08.45-10.45.

Difuzată în premieră și în exclusivitate de Happy Channel, telenovela ”Să te ierte Dumnezeu, nu eu” a revenit în grila de porgrame a postului. Serialul cu Zuria Vega, Mark Tacher în rolurile principale a primit 12 nominalizări la cele mai prestigioase festivaluri dedicate producțiilor tv latino. Din distribuția telenovelei produsă de Televisa în 2015 mai fac parte staruri cu state vechi în telenovele precum: Elizabeth Gutierrez, Sergio Goyri, Erick del Castillo, Zuria Vega, Mark Tacher, Sabine Moussier, Rebecca Jones, Ferdinando Valencia, Ana Bertha Espín, René Strickler, María Sorté, Manuel Ojeda.

Telenovela ”Să te ierte Dumnezeu, nu eu” poate fi urmărită la Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, între orele 08.45-10.45.

Despre telenovela ”Să te ierte Dumnezeu, nu eu” (“Que te perdone Dios”)

Serialul spune povestea tinerei Renata Flores del Angel (Irán Castillo, Rebecca Jones), o fată dintr-o familie bogată, care se îndrăgostește de Pablo Ramos (Brandon Peniche), șeful de șantier al tatălui ei. Renata știe că o relație cu Pablo nu ar fi acceptată nici în ruptul capului de tatăl ei, Don Bruno Flores Riquelme (Eric del Castillo). Povestea de iubire a celor doi ajunge la urechile tatălui, care îl amenință cu moartea pe iubitul fiicei sale. Ce nu știe el, însă, este că fiica lui poartă în pântece copilul lui Pablo.

Înfuriat, Don Bruno își gonește fiica de acasă, să nască departe de familia lui atât de respectată în oraș. Odată cu fiica lui, Don Bruno o trimite departe de casă și pe servitoarea Macaria Rios (Alejandra García). Cele două revin la ferma familiei, însă, Abigail, copila născută de Renata, este prezentată ca fiind, de fapt, fata servitoarei, iar Renata devine nașa copilei. Asta pentru a nu păta onoarea familiei cu aventura Renatei. După mulți ani, Renata este obligată să se mărite cu maleficul Fausto (Sergio Goyri). Pentru a pune mâna pe averea Renatei, Fausto provoacă un accident. Însă, Renata supravieuiește, dar rămâne fără vedere, iar Fausto devine administratorul oficial al averii soției sale.

La fermă își face apariția Mateo (Mark Tacher), nepotul lui Fausto, un tânăr absolvent de Medicină. El se îndrăgostește de Diana Montero (Altaír Jarabo), fără să știe că aceasta, de fapt, era amanta unchiului său. Fără ca unchiul lui să afle, Mateo stabilește cu un medic, Dr. Patricio Duarte (Rene Strickler), să îi facă un control amănunțit Renatei, pentru a o opera și a-i reda vederea.

În articolul

Telenovela ”Să te ierte Dumnezeu, nu eu” a revenit

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 aprilie 2024. Racii se pot confrunta cu probleme în relația de cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
HelloTaste.ro
Clătite de post cu apă minerală. Desertul perfect și ușor de preparat
Catine
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Cum a reacţionat cel care a preluat şefia clanului Corduneanu, după înmormântarea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Cele mai bogate alimente în fibre. Cum le poți consuma
Spynews
Selly, atac la adresa Oanei Roman: „Băgătoare de seamă, vorbește gura fără ea”. Vloggerul, cuvinte dure pentru vedetă
DeParinti
Trăsături de personalitate asociate traumelor din copilărie
MediCOOL
6 semne că ai deficit de progesteron. De ce este important acest hormon
HelloTaste
4 diete care ar putea să prevină semnele îmbătrânirii. Ce să consumi pentru un corp sănătos
x