Thalia, despre copilăria ei: ”E ca și cum aș fi avut CINCI MAME”

Publicat pe 14.08.2019 la 13:39 Actualizat pe 14.08.2019 la 13:42

Pe Thalia o puteți urmări, de luni până vineri, de la ora 15.00, la Happy Channel, în serialul ”Marimar”.

Ariadna Thalía Sodi Miranda, adică Thalia, pe numele său de scenă, a crescut într-o familie numeroasă. În autobiografia sa, protagonista serialului ”Marimar”, difuzat de Happy Channel, a vorbit despre cum a fost pentru ea să fie cea mai mică din cele cinci fiice:

”M-am simțit ca și cum aș fi avut cinci mame și patru surori”.

Pe Thalia o puteți urmări, de luni până vineri, de la ora 15.00, la Happy Channel, în serialul ”Marimar”.

Despre telenovela MARIMAR

Marimar (Thalia) este o fată săracă, inocentă, care locuiește cu bunicii ei într-o căsuță la malul oceanului. Ea se îndrăgostește de Sergio (Eduardo Capetillo), fiul unui fermier bogat din zonă. Sergio îşi doreşte o carieră în fotbal, însă, tatăl lui, Renato (Alfonso Iturralde), nu este de acord și asta pentru că el vrea ca fiul lui să rămână în sat, ca fermier. Ca răzbunare, Sergio se însoară cu Marimar, deși tatăl lui și mama lui vitregă, Angélica (Chantal Andere), nu sunt deloc de acord cu această nuntă. După căsătorie, Sergio și Marimar se mută la moșie, iar Angélica îi va face fetei viața un calvar.

Hotărât să plece pentru o vreme în Capitală, Sergio o lasă pe Marimar la fermă. Iar asta îi va ușura răzbunarea Angelicăi. Femeia își acuză nora de furtul unor bijuterii şi face tot posibilul ca Marimar să ajungă la închisoare. Însă, planul ei nu se oprește doar aici. Femeia diabolică ordonă ca bunicii lui Marimar să fie uciși într-un incendiu. Însărcinată fiind, tănăra este eliberată, în cele din urmă. Ea nu se întoarce la moșie, ci pleacă în capitală, în căutarea unei vieţi mai bune.

Ceea ce nu ştie Marimar este că Gustavo (Miguel Palmer), tatăl ei, nu a murit, aşa cum îi spuseseră bunicii ei materni. Grav bolnav, el îşi caută cu disperare fiica spre a o numi moştenitoarea averii lui. Destinul face ca Marimar să se angajeze ca servitoare chiar în casa tatălui ei. Când o vede, bărbatul o recunoaște și o transformă dintr-o fată simplă într-o femeie educată, care va conduce afacerile lui. Marimar cea veche dispare. Numele ei cel nou va fi Bella.

La un moment dat, destinul îi va readuce faţă în faţă pe Sergio şi Marimar. Ce se va întâmpla? Vă lăsăm să aflați urmărind serialul ”Marimar”, difuzat de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 15.00.

În articolul

Thalia, despre copilăria ei: ”E ca și cum aș fi avut CINCI MAME”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x