10 lucruri pe care nu le știai despre Maite Perroni din “Rebelde”. Cum și-a început vedeta cariera

Publicat pe 15.07.2022 la 09:36 Actualizat pe 15.07.2022 la 10:19

Maite Perroni a făcut parte din telenovela "Rebelde", dar și din faimosul grup RBD. Iată 10 lucruri pe care nu le știai despre celebra vedetă. Cum și-a început aceasta cariera.

Maite Perroni poartă o cămașă albastră și un sacou negru, dar și cravată roșie

Maite Perroni în rolul din "Rebelde"

Happy Channel

Nu mai este niciun secret pentru nimeni faptul că Maite Perroni a făcut parte din celebrul grup RBD. A jucat alături de cei șase colegi ai săi în telenovela “Rebelde” și a reușit să-și construiască un nume de-a lungul carierei sale profesionale. După succesul pe care l-a avut între 2004 și 2009, și-a început cariera solo și de acolo lucrurile au luat o cu totul altă întorsătură.

10 lucruri pe care nu le știai despre Maite Perroni din “Rebelde”

Dacă vorbim despre lumea showbizului din Mexic, numele actriței Maite Perroni se află pe primele rânduri în topuri. Și-a început cariera profesională în 2004 odată cu intrarea în grupul RBD și în telenovela “Rebelde”, iar de atunci lucrurile au mers ca pe roate pentru celebra vedetă. Nu a fost doar o cântăreață de succes, dar a reușit să-și demonstreze talentul și pe micile ecrane cu roluri de excepție în filme și seriale.

Urmărește "Rebelde", de luni până vineri de la 14.30, doar la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Dark desire” este cel mai recent serial în care Maite Perroni își demonstrează talentul actoricesc și oferă tuturor șansa de a vedea o altă față a sa. Actrița spune că este extrem de mândră de noul său rol, în ciuda faptului că de data aceasta și-a ieșit considerabil din zona de confort. Cu toate acestea, oportunitățile profesionale au rămas în continuare deschise. Deși este recunoscută în Mexic și Spania, se pare că Maite Perroni își dorește ca numele său să fie auzit și în SUA. De aceea, oportunitatea unui rol într-o producție americană o vede ca pe un vis.

Citește și: Cum arată Christian Chávez la 18 ani de la premiera telenovelei “Rebelde”. Anii au trecut neclintiți peste îndrăgitul actor

Maite Perroni se mândrește până acum cu faptul că toate fetițele pot cumpăra păpuși Barbie după chipul și asemănarea sa. Astfel, se numără printre puținele persoane care au un caracter real creat după o imagine a unui personaj din telenovele. Credința a jucat întotdeauna un rol important în viața actriței Maite Perroni.

“Sunt catolică. Cred în religie și cred că e important să fii încrezător. Cred că viața îți arată drumul către ceea ce îți dorești cu adevărat. Sunt lucruri ce sunt făcute pentru tine, dar trebuie să depui efort pentru a le avea.”, a declarat Maite Perroni, conform Tvovermind.com.

Viața actriței Maite Perroni de-a lungul timpului

Deși nu a reușit să câștige niciun premiu Grammy de-a lungul timpului, Maite Perroni s-a apropiat de succes cu pași rapizi. RBD a fost nominalizată în cadrul Latin Grammy for Best Pop Album și a câștigat alte premii importante. Deși a avut o carieră de succes ca și cântăreață, fosta membră RBD nu și-a dorit niciodată să urce pe scenă în calitate de interpretă. Actoria a fost visul ei încă de mic copil și are în acest sens o diplomă în cadrul Centro de Educación Artística în Mexic.

Citește și: 10 lucruri mai puțin cunoscute despre Alfonso Herrera din “Rebelde”. Tot ce nu știai despre vedetă

Maite Perroni vorbește fluent două limbi străine, spaniola și engleza. Astfel visul ei de a juca în seriale americane se află mult mai aproape decât și-ar fi putut imagina. Este o utilizatoare avidă de social media, având peste 10 milioane de fani pe contul personal de Instagram, acolo unde continuă să posteze fotografii și filmulețe, atât din viața reală, cât și de pe platourile de filmare.

Susține cauzele umanitare și este implicată activ în campanii de conștientizare. În 2014 a ținut să-și tundă părul pentru a strânge bani și a-i ajuta pe bolnavii de cancer. Maite Perroni este preocupată și de activitatea ca regizor sau producător, în afara muncii de actriță.

În articolul

10 lucruri pe care nu le știai despre Maite Perroni din “Rebelde”. Cum și-a început vedeta cariera

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Exemple de meniu pentru deficit caloric. Ce poţi mânca într-o zi în funcţie de greutate, nivelul de activitate şi alti factori
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x