2 milioane de telespectatori, la nivel national, au urmărit episodul de miercuri al serialului ”Fructul Oprit”

Publicat pe 22.11.2018 la 13:25 Actualizat pe 22.11.2018 la 13:31

Episodul cu numărul 13 al noului sezon „Fructul oprit” le-a oferit telespectatorilor secvențe emoționante și numeroase răsturnări de situație, iar secrete păstrate ani buni au ieșit în sfârșit la iveală. Serialul a adus în fața publicului, miercuri seara, mărturisiri care vor schimba radical viața protagoniștilor și a apropiaților lor. Episodul a fost lider de audiență, la nivelul întregului public din mediul urban, dar și la nivel național.

„Fructul oprit” le-a oferit telespectatorilor, miercuri seara, un nou episod încărcat cu numeroase surprize și a clasat Antena 1 pe primul loc în clasamentul televiziunilor, pe nișa all urban și național.

În intervalul 19.59 – 23:00, în ceea ce privește publicul de la orașe, Antena 1 a înregistrat o cotă de piață de 16.1% și un rating mediu de 7.4 procente, în timp ce pe poziția secundă s-a aflat principalul competitor, Pro TV, care a obținut o cotă de piață de 14.7% și un rating mediu de 6.7 procente, iar cea de-a treia poziție a fost ocupată de Kanal D, cu o cotă de piață de 8.8% și un rating mediu de 4 procente.

La nivel național, Antena 1 a fost lider de audiență pe intervalul difuzării serialului “Fructul oprit”, obținând o cotă de piață de 17.8% și un rating mediu de 8.2 procente, iar locul al doilea a fost ocupat de Pro TV, care a avut o cotă medie de piață de 15.9% și un rating mediu de 7.3 procente.

În minutul de aur (21:23), aproape 2 milioane de telespectatori, la nivel national, au ales să urmărească serialul produs de Ruxandra Ion.

Episodul de aseară a adus în fața publicului numeroase dezvăluiri importante și răsturnări de situație care vor schimba radical viața protagoniștilor.

Telespectatorii au asistat la o discuție emoționantă mamă-fiu. Magda (Maia Morgenstern) a rupt tăcerea și i-a spus lui Ioan (Vlad Gherman) adevărul, mărturisindu-i acestuia că Marius Cristescu este tatăl lui. “Iartă-mă, mamă, îmi pare așa de rău! Aș fi vrut să-ți dau un tată mai bun. Dar ce să fac? Așa a vrut soarta, viața”, îi spune Magda, cu lacrimi în ochi.

“De ce nu mi-ai spus, mamă?”, încearcă Ioan să afle, profund tulburat de vestea primită. “Ce să-ți spun, mamă? Că bărbatul pe care l-am iubit și pentru care mi-aș fi dat viața, pentru care aș fi mers până la capătul pământului, nu te-a vrut? Că mi-a dat bani să te avortez?”, își deschide ea sufletul. Vestea că Marius Cristescu îi este tată nu este bine primită nici de Sonia (Michaela Prosan).

“Marius nu este tatăl meu! Ești o femeie penibilă și disperată! Preferi să-mi distrugi mie viața ca să fii tu fericită? Îți bați joc de memoria tatălui meu ca să ții lângă tine un om care nu te mai iubește!”, o acuză ea pe mama ei – Roxana (Carmen Tănase). Cum va afecta dezvăluirile făcute viața acestora, cum va reacționa Ana când va afla că tatăl lui Ioan este chiar bărbatul care i-a făcut rău ei și familiei sale, cum va evolua relația Soniei și a lui Alex, ce va face Adrian pentru a o recupera pe Sonia, dar și pe Victor, acestea sunt doar câteva dintre întrebările care își vor putea găsi răspunsul, săptămâna viitoare, într-un nou episod al serialului.

Cel de-al doilea sezon “Fructul oprit” se vede, miercurea, de la ora ora 20.00, la Antena 1.

Sursa:Kantar Media
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group
Analiza este facuta pe target-urile All urban si National
Perioada 21 noiembrie 2018

În articolul

2 milioane de telespectatori, la nivel national, au urmărit episodul de miercuri al serialului ”Fructul Oprit”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x