Hatice Şendil din Ziua in care mi s-a scris destinul demonstrează că este pasionată de modă. Cum să abordezi stilul vedetei

Publicat pe 24.01.2024 la 13:00 Actualizat pe 24.01.2024 la 07:55

Hatice Şendil din Ziua în care mi s-a scris destinul demonstrează că este pasionată de modă. Cum să abordezi stilul vedetei.

Hatice Șendil poartă o rochie albastră și părul desprins

Hatice Şendil din Ziua in care mi s-a scris destinul demonstrează că este pasionată de modă

Happy Channel

Hatice Șendil este una dintre actrițele care face parte din distribuția seriei Ziua în care mi s-a scris destinul. Se află printre cele mai admirate vedete din Turcia la momentul actual și are la activ o carieră impresionantă. De asemenea, demonstrează cu fiecare ocazie că este pasionată de modă. Cum poți avea un stil exact ca al ei.

Hatice Șendil din Ziua în care mi s-a scris destinul demonstrează că este pasionată de modă

Fanii actriței Hatice Șendil pot respira acum ușurați. Vedeta poate fi urmărită în serialul Ziua în care mi s-a scris destinul, una dintre cele mai apreciate producții din Turcia la ora actualaă. Tensiunea și drama care se produc pe micile ecrane reușesc fără doar și poate să-i captiveze pe telespectatori. În rolul principal este frumoasa Hatice Șendil, cunoscută și pentru alte roluri pe care le-a interpretat de-a lungul timpului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De asemenea, o captivantă poveste este spusă și în serialul Betrayal, acolo unde se vorbește despre o căsnicie fericită a cărei traiectorie se îndreaptă către o nouă poveste după o întâlnire neașteptată. Personajul principal, Neslihan ( Hatice Șendil), o femeie bogată și frumoasă are în aparență tot ce și-ar putea dori oricine.

O familie fericită, căsătorită cu Murat care a lucrat din greu pentru a ajunge în poziția de director în compania familie. Cu toate acestea, viața ei este ca un castel de nisip, asta pentru că tatăl ei a abandonat-o când ea era doar un copil, sora sa s-a sinucis, iar mama sa obsedată de muncă a fost întotdeauna absentă emoțional.

În ciuda cirmustanțelor nefericite, Neslihan reușește să ofere suport tuturor celor din jurul său. Din păcate, lumea sa se întoarce cu susul în jos și toate lucrurile în care a crezut până acum sunt puse sub semnul întrebării. Căsnicia sa începe să se destrame atunci când începe să-i ofere ajutorul unei femei pe nume Damla.

Detalii despre serialul Betrayal cu Hatice Șendil în rol principal

Damla este o femeie bolnavă ce îi cere ajutorul lui Neslihan și aceasta i-l oferă fără doar și poate. Cu toate acestea, soțul său Murat se îndrăgostește de femeia pe care a încercat să o ajute și astfel încep problemele. Acesta este doar începutul poveștii. O idee pentru care lumea s-a îndrăgostit de acest serial, dar și de Ziua în care mi s-a scris destinul este faptul că Hatice Șendil joacă rolul principal.

Născută pe 2 august 1983 în Istanbul, aceasta a crescut în Antalya. Este actriță și model, iar în urmă cu 21 de ani a fost concurentă în cadrul competiției Miss Turcia, acolo unde a ieșit pe locul trei. A avut primul său rol în videoclipul artistului turc Celik Erișci și ulterior a început să ia lecții serioase de actorie.

Încet, dar cu pași siguri, a început să capete roluri secundare în tot mai multe seriale, însă momentul de glorie a venit în 2012 odată cu rolul din serialul Dila. În 2015 s-a căsătorit cu producătorul și actorul Burak Sagyașar și doi ani m-ai târziu a devenit mămică pentru prima oară.

În articolul

Hatice Şendil din Ziua in care mi s-a scris destinul demonstrează că este pasionată de modă. Cum să abordezi stilul vedetei

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x