5 accesorii utile pe care orice iubitor de iPhone ar trebui să le dețină

Publicat pe 21.12.2018 la 09:46 Actualizat pe 21.12.2018 la 09:49

Experiența utilizării poate fi și mai plăcută și eficientă dacă ai accesoriile potrivite. Mai jos vei găsi câteva obiecte pe care le poți folosi împreună cu iPhone-ul tău și care îți vor face viața mai ușoară.

Cel mai important gadget din viața ta este telefonul și deoarece este foarte performant îl poți folosi nu doar pentru a vorbi cu cei dragi, ci și pentru a verifica rețelele sociale, a te juca, a asculta muzică și multe altele.

Experiența utilizării poate fi și mai plăcută și eficientă dacă ai accesoriile potrivite. Mai jos vei găsi câteva obiecte pe care le poți folosi împreună cu iPhone-ul tău și care îți vor face viața mai ușoară.

1. Căști bluetooth rezistente la apă

Deoarece noile telefoane iPhone nu mai au portul jack pentru căști, pentru a asculta muzică trebuie să folosești căști care se pot conecta prin Bluetooth. Acestea au avantajul că vin fără un fir care să te încurce când mergi pe stradă sau pe care trebuie să le descurci când le scoți din geantă.

Optează pentru unele rezistente la apă pentru că atunci când ieși la alergat sau mergi la sală să le poți folosi fără probleme. În plus, nu știi niciodată când te prinde ploaia pe stradă și nu ai vrea să rămâi fără căști de la câțiva stropi.

2. Husă de protecție

Orice telefon are nevoie de protecție, mai ales dacă vrei să îl folosești în cea mai bună condiție pentru un timp îndelungat. Și cum nu știi niciodată când s-ar putea să îl scapi din mână, e important să previi întotdeauna orice problemă.

Tocmai de aceea este important să folosești o husă de protecție. Vei găsi diferite culori și texturi pentru orice telefon, și mai ales huse iphone x, deoarece ultimul model este foarte apreciat pentru funcțiile sale.

3. Baterie externă

Pentru că folosești telefonul constant, te găsești des în situația în care cauți o priză sau un încărcător deoarece mai ai doar 10% baterie. Dacă vrei un mod mai ușor și mai distractiv de a încărca telefonul, încearcă o baterie externă.

După ce bateria s-a încărcat, în funcție de capacitate, îți va putea încărca telefonul chiar și de patru ori. Deoarece are dimensiuni mici și o greutate redusă, poți să o arunci în geantă și să uiți de ea până vei avea nevoie să îți încarci telefonul din nou.

4. Suport telefon cu prindere pe braț

Acest accesoriu este potrivit atât pentru cei care practică un sport de performanță, cât și pentru momentele când ieși la o plimbare și nu vrei să îți iei geanta după tine. Suportul îți permite să transporți ușor telefonul, deoarece va fi atașat în siguranță de brațul tău.

Este reglabil așa că îl poți potrivi fără probleme pe braț și vine și cu un extra buzunar unde poți păstra cheile de la casă și bani. Are o folie transparentă, rezistentă la apă, care îți permite să folosești cu ușurință telefonul, fără să îl scoți din suport.

5. Selfie Ring

Pentru poze reușite ai nevoie de cea mai bună lumină. Camera unui iPhone are o rezoluție excelentă care face poze impresionante dar uneori un plus de lumină te poate ajuta să obții poze mult mai clare.

Folosește un selfie ring care se atașează ușor pe telefon, asemănător unui clips, fără să fie nevoie de cablu. Led-urile dispuse în cerc vor crea o lumină uniformă și puțin difuză, perfectă pentru un selfie sau o fotografie cu prietenii și familia.

Un telefon performant are mai întâi nevoie de o husă care să îl protejeze de șocuri și zgârieturi. Mai apoi, poți alege diverse accesorii care să îți facă viața mai ușoară, de la căști, încărcător wireless și suport cu prindere pe braț.

Sursă foto: Shutterstock

În articolul

5 accesorii utile pe care orice iubitor de iPhone ar trebui să le dețină

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x