5 lucruri pe care nu le știai despre Ali Yasin Özegemen din “Păsări rănite”. Cum este actorul în viața reală

Publicat pe 26.01.2024 la 17:00 Actualizat pe 26.01.2024 la 11:57

Ali Yasin Özegemen este cunoscut pentru rolul său din “Păsări rănite”, dar iată care sunt cele cinci lucruri pe care nu le știai despre celebrul actor. Cum este acesta în viața reală.

Ali Yasin Özegemen poartă un tricou alb și geacă neagră de piele

Ali Yasin Özegemen din “Păsări rănite”

Happy Channel

Ali Yasin Özegemen este cunoscut pentru rolul său din “Păsări rănite”, dar cel mai mulți dintre fani sunt conștienți doar imaginea din spatele actorului. Cele cinci lucruri pe care nu le știai despre vedetă pot fi destul de evidente dacă îi observi cu atenție paginile de socializare.

Se numără printre cei mai apreciați actori din Turcia la momentul actual și reușește cu ușurință să treacă testul timpului în ceea ce privește rolul său.

5 lucruri pe care nu le știai despre Ali Yasin Özegemen din “Păsări rănite”

Producția “Păsări rănite” îi aduce în prim-plan pe Gizem Arıkan, Emre Mete Sönmez și Ali Yasin Özegemen. Cel din urmă aduce în fața telespectatorilor unul dintre cele mai complexe personaje, “Levent”, un tânăr afacerist de doar 30 de ani ce își pierde familia în timpul unui jaf. De atunci, personalitatea sa se schimbă, însă continuă în adâncul sufletului să rămână același om încrezător.

Atunci când îi cunoaște pe Meryem și Ömer realizează că sunt multe lucruri ce îi lipsesc în viață și încearcă să dea frâu liber tuturor sentimentelor care l-au ținut până atunci în frâu. Pentru a reuși să intre cât mai bine în pielea personajului său, Ali Yasin Özegemen a trebuit să apeleze la ajutorul unui specialist.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cât despre pasiunile sale, actorul este recunoscut ca un iubitor de animale. Pe contul personal de Instagram, Ali Yasin se lasă fotografiat alături de patrupede și își recunoaște afinitatea pentru micuțele necuvântătoare. De asemenea, activitatea care îl ține întotdeauna ocupat atunci când are momente de singurătate este pictatul. Acesta se laudă cu un tablou realizat după figura lui “Joker”, celebrul personaj.

Citește și: Cine este Birand Tunca, actorul din "Vis de iubire". Tot ce nu știai despre vedetă

Conform Seriesturkish.com, într-un interviu oferit recent, Ali Yasin Özegemen și-a apreciat întotdeauna părinții pentru ajutorul oferit în copilărie. Aceștia l-au încurajat să-și urmeze cariera de sportiv, astfel că a făcut parte din tot mai multe echipe de baschet, atletism, aikido și kick box. În timpul liber preferă întotdeauna să-și aloce timp pentru a exersa diverse mișcări și a-și pune la punct strategiile sportive.

Ali Yasin Özegemen din “Păsări rănite”, așa cum nu a mai fost văzut până acum

Printre filmele preferate de Ali Yasin Özegemen din “Păsări rănite” se numără și “The Lord of the rings”, “Harry Potter”, “Batman”, “Spiderman” și “Charlie Chaplin”. La momentul actual acesta se numără printre cele mai apreciate vedete din Turcia.

Încă de când era copil, Ali Yasin și-a dezvoltat pasiunea pentru motociclete, iar acum ori de câte ori simte nevoia de eliberare acesta urcă pe motocicletă și conduce oriunde simte nevoia. A fost descoperit într-un aeroport, acolo unde căutătorii de talente i-au descoperit chipul potrivit pentru producțiile turcești de mare succes.

Cu toate că experiența pe platourile de filmare a venit ca o noutate, Ali Yasin Özegemen a cochetat și în trecut cu camerele de filmat, pe vremea când era model. Era cunoscut de asemenea pentru participarea sa în versiunea turcă a reality show-ului “Kuya”. Acesta spune că atunci când se pregătește pentru interpretarea unui rol nu uită niciodată să mediteze înainte de a porni pe scenă.

“Nu am simțit nimic atât de diferit la început. Pe măsură ce timpul a trecut am simțit nevoia că trebuie să merg la terapie. Există multe durere în interiorul acelui personaj, sper ca nimeni să nu experimenteze cu adevărat asta.”, a declarat Ali Yasin Özegemen.

Citește și: Demet Ozdemir, actrița din "Vis de iubire" a uitat de ochii curioșilor și s-a întins în public, pe iarbă. Apariția care a surprins fanii de pretutindeni

“Păsări rănite” spune povestea unei tinere care încearcă pe cât posibil să scape din mâinile celor care îi doresc răul. “Meryem” îi este alături lui “Omer” băiețelul pe care îl consideră ca și fratele său mai mic și pe care reușește să-l salveze din mâinile oamenilor străzii. Băiețelul suferă de astm cronic și locuiește cu sora și tatăl adoptiv. Cu toate acestea, el este de fapt fiul unui important om de afaceri.

În articolul

5 lucruri pe care nu le știai despre Ali Yasin Özegemen din “Păsări rănite”. Cum este actorul în viața reală

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 martie 2024. Leii se îndrăgostesc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros 1 aprilie din ultimii ani
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Ciorbă de ștevie cu zeamă de varză, mai gustoasă și mai sănătoasă
Catine
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2024. Balanțele își regăsesc liniștea în relațiile de cuplu
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Un milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!”
MediCOOL
Ce efecte are combinația de magneziu și zinc, potrivit specialiștilor
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Obiecte de uz casnic care pot fi periculoase pentru un copil curios. La ce anume ar trebui să fii atentă dacă îți dorești un mediu sigur
MediCOOL
Remedii naturale care te pot scăpa de mătreață. Cum le poți aplica eficient
HelloTaste
Cartofi aurii în crustă de mălai. Rețetă simplă și delicioasă, de post
x