7 piese esentiale in garderoba unui barbat

Publicat pe 29.08.2019 la 07:42 Actualizat pe 29.08.2019 la 07:58

Indiferent de varsta, ocupatie sau hobby-uri, fiecare barbat are nevoie de o garderoba ampla, care sa contina piese vestimentare cheie, usor de asortat si purtat. Astfel, indiferent daca acesta este sau nu pasionat de moda, trebuie sa aiba in dressing elemente esentiale, clasice, care pot fi purtate in orice ocazie. Afla ce nu trebuie sa lipseasca din garderoba unui barbat, din articolul pe care l-am pregatit pentru tine!

Indiferent de varsta, ocupatie sau hobby-uri, fiecare barbat are nevoie de o garderoba ampla, care sa contina piese vestimentare cheie, usor de asortat si purtat. Astfel, indiferent daca acesta este sau nu pasionat de moda, trebuie sa aiba in dressing elemente esentiale, clasice, care pot fi purtate in orice ocazie. Afla ce nu trebuie sa lipseasca din garderoba unui barbat, din articolul pe care l-am pregatit pentru tine!

Blugii

Una dintre piesele de rezistenta ale garderobei sunt blugii, articole vestimentare care te pot salva in foarte multe situatii. Poti opta pentru blugi barbati Bolf, cu ajutorul carora ai ocazia sa creezi tinute casual, ideale de purtat in timpul liber sau la locul de munca. Este indicat sa ai in dressing cateva perechi diferite de blugi, atat in ceea ce priveste croiala lor, cat si in privinta culorii. Daca blugii negri vor fi ideali in anumite situatii formale sau alaturi de o camasa neagra, cei deschisi la culoare se potrivesc de minune cu tricouri albe sau cu imprimeu. In plus, blugii barbatesti se pot asorta cu usurinta la incaltamintea sport sau la cea eleganta, din piele.

Camasa

In afara de blugi, nici camasile nu trebuie sa lipseasca din garderoba unui barbat. Cu maneca lunga sau scurta, albe sau colorate, cu sau fara imprimeu, camasile pot fi purtate atat in viata de zi cu zi, cat si la evenimente formale, precum galele sau nuntile, alaturi de un costum croit impecabil. Unul dintre primele lucruri pe care trebuie sa le stii atunci cand cumperi o camasa tine de tipul de model de care ai nevoie. Astfel, o camasa pentru birou va arata diferit fata de cea pentru plaja. Atunci cand vine vorba despre materiale, este indicat sa alegi de fiecare data materialele naturale. Nu este recomandat sa optezi pentru materiale sintetice, deoarece pielea nu va reusi sa respire si pot aparea iritatii. Daca pentru birou, o camasa din bumbac gros reprezinta alegerea ideala, pentru zilele de vara, poti opta pentru o camasa confectionata dintr-un mix de bumbac si in.

Costumul

Costumul elegant si perfect croit ar trebui sa se regaseasca in orice garderoba a unui barbat modern. Acesta este potrivit pentru ocaziile speciale, in cazul unei nunti sau al unei conferinte, insa poate fi purtat si in cadrul unui interviu de angajare, pentru a da dovada de profesionalism. Pentru a purta costumul ideal, este recomandat ca acesta sa iti vina perfect, de aceea trebuie sa il probezi cu mult timp inainte de evenimentul in cadrul caruia il vei purta. Acest lucru se datoreaza faptului ca modelele de costume difera, unele fiind potrivite pentru zi, altele pentru seara. Pentru a nu da gres, cel mai simplu este sa alegi un costum negru, clasic, care sa iti vina bine pe corp.

Tricoul



Pentru tinutele relaxate, pe care le purtam in fiecare zi, tricoul reprezinta una dintre piesele clasice, de neinlocuit intr-o garderoba. Pentru a te simti confortabil la locul de munca, intr-o plimbare prin parc sau la o intalnire de afaceri, poti opta pentru tricouri in diferite culori, pe care sa le asortezi cu blugii preferati sau chiar cu o pereche de pantaloni eleganti.

Paltonul

Pentru anotimpul rece, este indicat sa optezi pentru un palton gros, care sa te avantajeze. In ceea ce priveste alegerea sa, paltonul trebuie sa aiba o linie cat mai simpla si clasica. Te poti indrepta catre un palton gri, negru sau bej, care poate fi usor de combinat cu restul obiectelor vestimentare. Este una dintre piesele in care merita sa investesti, deoarece iti va fi utila in fiecare an, indiferent de tendinte.

Pantalonii sport

Atunci cand faci sport sau in zilele in care nu iti doresti sa te imbraci cu aceeasi pereche de blugi, pantalonii sport iti vor veni in ajutor. Acestia sunt practici si usor de purtat, indiferent de lungimea lor, reprezentand o alegere potrivita atunci cand te plimbi prin parc sau iesi in oras, alaturi de prieteni.

Pantofii

In afara de perechea clasica de tenisi, in garderoba unui barbat trebuie sa se regaseasca si o pereche de pantofi din piele, care pot fi purtati alaturi de costume sau blugi. Opteaza pentru o pereche de pantofi din piele maro sau negri, usor de asortat si tine cont intotdeauna de curatarea lor adecvata, pentru a le prelungi durata de viata.

Acestea sunt doar cateva piese esentiale care trebuie sa se regaseasca in garderoba unui barbat, ideale pentru a crea tinute cool si actuale, ce pot fi purtate la numeroase evenimente.


În articolul

7 piese esentiale in garderoba unui barbat

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 aprilie 2024. Racii se pot confrunta cu probleme în relația de cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
HelloTaste.ro
Clătite de post cu apă minerală. Desertul perfect și ușor de preparat
Catine
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Cum a reacţionat cel care a preluat şefia clanului Corduneanu, după înmormântarea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Cele mai bogate alimente în fibre. Cum le poți consuma
Spynews
Selly, atac la adresa Oanei Roman: „Băgătoare de seamă, vorbește gura fără ea”. Vloggerul, cuvinte dure pentru vedetă
DeParinti
Trăsături de personalitate asociate traumelor din copilărie
MediCOOL
6 semne că ai deficit de progesteron. De ce este important acest hormon
HelloTaste
4 diete care ar putea să prevină semnele îmbătrânirii. Ce să consumi pentru un corp sănătos
x