8 actrițe care au jucat roluri negative în telenovele. Frumusețea lor a reușit să atragă fani de pretutindeni

Publicat pe 03.08.2022 la 16:26 Actualizat pe 03.08.2022 la 17:03

Ele sunt cele mai îndrăgite actrițe care au jucat roluri negative în telenovele. În viața reală au familii și sunt mame cu acte în regulă. Despre cine este vorba.

Itati Cantoral poartă o rochie lungă, albastră, Barbara Mori poartă părul prins, iar Marjorie de Sousa poartă părul coafata în bucle

Actrițe care au jucat roluri negative în telenovele

Profimedia Images

Când vine vorba despre o telenovelă de succes, personajele negative trebuie foarte bine alese. De-a lungul timpului au existat actrițe care au jucat aceste roluri într-un mod cu totul inedit. Multe dintre ele au reușit chiar să le depășească pe protagoniste în ceea ce privește frumusețea.

8 actrițe care au jucat roluri negative în telenovele

Printre cele 8 actrițe care au jucat roluri negative în telenovele se numără și Itati Cantoral, cea care a interpretat-o pe Soraya Montenegro în celebra producție “Maria la del Barrio”, potrivit Univision.com. De-a lungul timpului a rămas în amintirea telespectatorilor cu celebra frază “maldita lisiada”. A fost partenera lui Luisa Fernando de la Vega, dar apoi s-a îndrăgostit de Nandito, copilul fostului său partener. Trăsăturile sale, dar și felul de a se îmbrăca au făcut-o una dintre cele mai frumoase personaje din prestigioasa telenovelă.

Cu ajutorul acelui rol, Itati Cantoral a reușit să ajungă cunoscută în lumea întreagă, nu doar în Mexic, acolo unde și-a și început cariera profesională.

Marjorie de Sousa a interpretat două personaje negative de legendă. Primul a fost în 2012 în telenovela “Amores verdaderos”, acolo unde a fost pentru o perioadă de timp “Kendra Ferreti”, un model ce caută să-și găsească un soț milionar indiferent prin ce obstacole va trece pentru a-l găsi. În 2021 a jucat în “La desalmada” ca și Julia Torreblanca, una dintre cele mai îndrăgite personaje negative în prezent. Ea caută să trăiască în lux și încearcă să-i seducă pe toți bărbații pe care îi găsește în preajmă cu ajutorul frumuseții sale.

Daniela Castro a interpretat-o pe Graciela de Mendoza în “Lo que la vida me robo”. A reușit să-și găsească astfel un drum în viață datorită frumuseții, dar și vocii inconfundabile.

Barbara Mori este cea care i-a dat viață lui “Rubi”, un personaj îndrăgit de toată lumea. Atât protagonistă cât și antagonistă, a reușit să aducă un suflu nou producțiilor de acest gen. Deși au mai existat de-a lungul timpului încercări de a intra în pielea personajului, nicio actriță nu i-a ajuns la performanța obținută.

Alte actrițe în roluri negative

Gabriela Spanic va rămâne întotdeauna regina telenovelelor, indifferent câți ani vor trece peste ea. Unul dintre cele mai inedite roluri pe care le-a jucat a fost cel al Paolei Bracho în “La Usurpadora”. O femeie fără sentimente și scrupule, reușește să-i păcălească pe toți cei din jur pentru a obține tot ce-și dorește. Fuge cu amantul său și o lasă în loc pe sora sa geamănă Paulina. La 48 de ani, Gabriela Spanic continuă să-i atragă pe fani în favoarea sa.

Grettel Valdez a interpretat rolul negativ “Carlota Santodomingo” în telenovela pentru tineret “Lola: Erase una vez”. A jucat în mai mult de 200 de episoade și a fost sora frumoasei “Lola”, sora vitregă ce a încercat întotdeauna să-i facă viața un calvar.

Angelique Boyer nu mai are nevoie de nicio prezentare. A jucat atât roluri negative, cât și pozitive, însă este recunoscută pentru “Teresa Chavez”, o tânără ce vrea să iasă din sărăcie grație inteligenței și frumuseții de care dă dovadă. Deși am făcut un top de doar 8 actrițe care au interpretat roluri negative în telenovele, de-a lungul timpului au existat mult mai multe personaje de acest gen.

În articolul

8 actrițe care au jucat roluri negative în telenovele. Frumusețea lor a reușit să atragă fani de pretutindeni

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Întoarce-te acasă la tine". Spaniolii protestează împotriva supraturismului. Măsurile luate de localnici ca să descurajeze turiştii să le mai "calce pragul"
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x