8 lucruri pe care nu le știai despre Burak Ozcivit. Care sunt secretele actorului

Publicat pe 26.10.2021 la 10:02 Actualizat pe 26.10.2021 la 10:17

Burak Ozcivit este unul dintre cei mai iubiți actori de origine turcă și fanii sunt nerăbdători în fiecare zi să afle lucruri inedite despre celebrul bărbat. 8 lucruri pe care nu le știai despre acesta.

Burak Ozcivit poartă un tricou negru și un sacou albastru

8 lucruri pe care nu le știai despre Burak Ozcivit

Profimedia

Burak Ozcivit s-a născut pe 24 decembrie 1984 și este un cunoscut actor din Turcia. În 2003 a fost ales ca top modelul țării sale și de atunci a început să lucreze pentru diverse case de modă. În 2005 a fost pe locul doi în topul celor mai iubiți bărbați din Turcia.

A jucat în mai multe seriale și filme, printre care “Zoraki Koca”, “Thanet”, “Baba Ocağı”. Ulterior a fost ales să joacă într-un remake al serialului “Gossip Girl”.

A lucrat alături de soția lui pentru filmul “Aşk Sana Benzer”, iar din 2015 a continuat să joace în seriale turcești care au fost de fiecare dată pe primele locuri în topurile preferințelor telespectatorilor.

Care sunt secretele lui Burak Ozcivit

Cu o înălțime de 1.84, păr des și negru și ochi pătrunzători, Burak Ozcivit a cucerit imediat publicul de sex feminin din întreaga lume. Fanele își doresc să-l vadă măcar o dată pe actorul lor preferat, însă nu uită faptul că acesta are o familie mare și frumoasă de care este foarte mândru.

A studiat la Marmara University, secția Arte Frumoase, și și-a continuat cariera de model și de actor începută destul de repede. Părinții lui, Bulent Ozcivit și Ceyhan Ozcivit, l-au sprijinit întotdeauna și au rămas surprinși atunci când fiul lor i-a anunțat că vor deveni bunici.

Burak Ozcivit are o soră pe nume Burcun Denis, cea cu care se afișează destul de des pe rețelele de socializare. Actorul este în zodia capricorn și putem spune că acest lucru i-a adus nenumărate avantaje.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Faimosul bărbat și-a început cariera în 2006, atunci când a debutat în Eksi 18 ca “Murat”. Ulterior I s-a descoperit talentul și frumusețea, astfel că cei mai mulți dintre producători l-au dorit în serialele lor.

2003 a fost anul de glorie al lui Burak, având în vedere concursurile de frumusețe pe care le-a câștigat atunci, dar și numeroasele proiecte în care a fost implicat.

Între 2008 și 2009, Burak Ozcivit a jucat pentru prima oară ca protagonist, ulterior fiind ales pentru serialul “Betrayal/Thanet”, având rolul unui ofițer de poliție pe nume “Emir”.

În 2011, faimosul actor a primit șansa de a face parte din proiectul “Magnificent Century”, un serial turcesc plin de suspans care i-a adus lui Burak oportunități nenumărate. Fanele de pretutindeni l-au apreciat atunci pentru look-ul pe care l-a abordat. Acesta și-a lăsat mustață.

În 2013, Burak Ozcivit s-a aflat din nou pe platourile de filmare alături de viitoarea lui soție pe atunci, Fahriye Evcen.

8 lucruri pe care nu le știai despre Burak Ozcivit

Printre pasiunile lui Burak Ozcivit se numără fotbalul, mașinile frumoase și afacerile glorioase. Astfel, în anul 2014, actorul și-a deschis propria cafenea, Balibey Döner, în Istanbul.

Chiar dacă s-au căsătorit în 2017, Burak Ozcivit și Fahriye Evcen au continuat să joace împreună în seriale și să formeze un cuplu pe platourile de filmare. Pentru cei doi a fost dragoste la prima vedere, dacă este să ne luăm după faptul că au devenit un cuplu în 2013, la scurt timp după ce au început să joace împreună.

Cu toate acestea, Burak Ozcivit s-a despărțit de fosta iubită abia în iunie 2014, iar relația cu Evcen a devenit din ce în ce mai mediatizată.

În articolul

8 lucruri pe care nu le știai despre Burak Ozcivit. Care sunt secretele actorului

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un japonez stabilit în România arată cât de mult a plătit pentru un coş de cumpărături în ţara lui natală
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x