9 telenovele care au folosit efecte speciale și alte trucuri pentru a realiza cele mai dificile scene. Despre ce producții este vorba

Publicat pe 16.08.2022 la 17:19 Actualizat pe 16.08.2022 la 18:01

Află care sunt cele 9 telenovele care au folosit efecte speciale și alte trucuri pentru a realiza cele mai dificile scene. Despre ce producții este vorba.

Thalía poartă o ținută all-white

Thalía în timpul unei conferințe de presă oferă autografe fanilor. 14.03.1997

Profimedia Images

Nu au fost multe telenovelele care au folosit efecte speciale în cele mai dificile scene, însă acelea au fost cele mai de succes producții realizate vreodată. În industria divertismentului există diferite trucuri și secrete de producție ce sunt necesare pentru a se realiza cele mai surprinzătoare imagini. De la trucuri de întinerire a celor care joacă, până la machiaj, totul se poate schimba.

9 telenovele care au folosit efecte speciale și alte trucuri pentru a realiza cele mai speciale scene

Telenovelele nu duc listă de efecte speciale atunci când vorbim despre cele mai spectaculoase cadre care au fost realizate vreodată. În 1988 telespectatorii au putut-o vedea pe faimoasa Ana Martín într-o poveste japoneză de succes. Cu toate că totul s-a filmat în Mexic, fanii au putut gusta din altă cultură fără a fi cu adevărat acolo. Astfel într-un interviu din 2016, producătoare Lucy Orozco a dezvăluit cum s-au filmat scenele și care a fost efectul scontat.

“Eu o să construiesc Japonia în Mexic. Și nebunia a fost că totul s-a realizat pe 20 de hectare de teren. Eu am vrut să cumpărăm terenul, dar nimeni nu m-a ascultat. În cele 20 de hectare în Ajusco am construit o parte dintr-un cartier elegant din Tokio. Am construit un templu care avea 40 de m înălțime, a fost o nebunie.”, a mărturisit Lucy Orozco, potrivit Univision.com.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ana Martín s-a transformat într-o femeie japoneză în “El pecado de Oyuki” și a reușit să-i surprindă chiar și pe cei mai pretențioși telespectatori. A avut parte de un întreg proces de machiaj și totul a devenit perfect.

Citește și: Mădălina Ghenea are o fetiță care îi seamănă izbitor! Poză rară cu chipul micuței sale și a lui Matei Stratan | FOTO

“Mi-au pus un costum foarte strâns. Am avut și aprobare din partea medicului. A fost foarte cald în cele șase luni cât am filmat.”, a spus celebra vedetă.

Thalía folosea cârnați pentru Pulgoso în “Marimar”

Unul dintre cele mai populare personaje din telenovele, “Marimar”, a reușit să câștige imediat inimile telespectatorilor. Atât cu caracterul său blând, cât și cu frumusețea divină a devenit rapid preferată tuturor. Alături de “Marimar” s-a aflat întotdeauna Pulgoso, un cățeluș ce o însoțea peste tot de fiecare dată. Animăluțul era întotdeauna foarte blând și vorbea cu propria vocea.

Thalía a declarat că de cele mai multe ori avea mâncare pe cap pentru a-l face pe cățel să fie extrem de ascultător față de ea.

“Mă uitam mereu în oglindă pentru că îmi puneau cârnați pe cap, așa că întotdeauna voiam să văd. Așa mă asculta cățelul, când vedea mâncare.”, a spus interpretat melodiei “Amor a la Mexicana”.

Victoria Ruffo și-a făcut public secretul și a vorbit despre scenele în care trebuia să plângă. Recunoscută ca și “Regina telenovelelor”, a reușit întotdeauna să rămână pe primele locuri în topurile preferințelor fanilor.

“Mă bazez foarte mult pe viața mea, pe experiențele pe care le-am trăit, îmi imaginez ce-aș putea să pățesc dacă mi s-ar întâmpla ceva similar.”, a mărturisit vedeta. Ariadna Díaz s-a transformat complet pentru rolul din “Llena de amor”, însă nu i-a fost deloc ușor având în vedere că a trebuit să care după ea o greutate de 8 kg.

Citește și: Gabriel Soto are propria păpușă Ken. Ce fotografie a postat actorul în mediul online și cum arată figurina care îi seamănă izbitor

“Foarte greu de manipulat. Îmi amintesc că erau trei piese. Vă jur că muream de cald și de cele mai multe ori nu suportam.”, a transmis vedeta. Angelique Boyer a folosit dubluri pentru rolul din “Tres veces de Ana”. Ana Maria Orozco și-a ascuns frumusețea pentru rolul din “Betty cea urâtă”.

Sandra Echevería a folosit efecte speciale pentru rolul de protagonistă în telenovele “La Usurpadora”, remake-ul. De cealaltă parte, Itati Cantoral a suferit cel mai mult pentru rolul Soraya Montenegro din “Maria la del barrio”. Aceasta a fost coafată în așa fel încât la 19 ani să pară de 30.

În articolul

9 telenovele care au folosit efecte speciale și alte trucuri pentru a realiza cele mai dificile scene. Despre ce producții este vorba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 17 aprilie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să-i ajute pe cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Toată ţara intră din această după-amiază sub alertă de vreme severă. Ploi torențiale, grindină, vijelii și ninsori la munte, până joi seară
a1.ro
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13 iUmor și Denisa Drăgan au o fetiță de 5 luni
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu cartofi, o mâncare foarte consistentă și ușor de preparat
Catine
Nuci cu cremă caramel de post. Rețetă de desert delicios și spornic
useit.ro
7 obiecte pe care nu trebuie să le pui lângă router dacă vrei Internet rapid. Cum afectează semnalul Wi-Fi
as.ro
„Va sosi momentul meu!” Văduva lui Costel Corduneanu, mesaj sfâşietor după moartea interlopului. Graţiela s-a prăbuşit emoţional
MediCOOL
Obiceiuri care îți afectează creierul. Ce să eviți pentru a-ți proteja funcțiile cognitive și memoria
Spynews
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
DeParinti
Stimulentul de inserție 2024. De ce sumă poți beneficia din partea statului
MediCOOL
Circumferința taliei: de ce este importantă și cât măsoară o talie sănătoasă
HelloTaste
Clătite de post cu mere, desertul potrivit în orice moment al zilei
x