A apărut testamentul lui Andrés García. Cui îi va reveni averea regretatului actor de telenovele

Publicat pe 13.04.2023 la 13:02 Actualizat pe 13.04.2023 la 13:27

La scurt timp după trecerea în neființă a marelui actor Andrés García, copiii acestuia au început lupta pentru avere. Ce spune fiul soției sale despre ultima dorință a tatălui vitreg.

Andrés García poartă o cămașă neagră și un sacou alb și zâmbește

Andrés García a încetat din viață din cauza mai multor probleme de sănătate. Marele actor suferea de ciroză hepatică

Profimedia Images

Fiul văduzei actorului, Margarita Portillo, a trimis un mesaj legat de moștenirea lui Andrés García. A subliniat faptul că Andrés Jr., Leonardo și Andrea García sunt nevoiți să respecte dorințele tatălui lor și să înceteze a răscoli trecutul.

A apărut testamentul lui Andrés García, regretatul actor de telenovele

Andres Portillo, fiul soției regretatului actor, a cerut respect și onoare pentru deciziile pe care le-a luat tatăl său vitreg înainte de a înceta din viață. Andrés García a murit pe data de 4 aprilie la vârsta de 81 de ani în timpul unei lupte contra cirozei hepatice. Fiul vitreg al marelui actor se presupune a fi singurul moștenitor al averii. Acesta a ținut să le trimită un mesaj fraților săi, în urma polemicii apărute în timpul vieții lui Andrés García.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Nu cred că sunt foarte multe de zis, trebuie să-l respectăm pe tatăl meu, deciziile pe care le-a luat și să încercăm să nu mai deranjăm. Să-i onorăm amintirea și nu vorbesc despre lucrurile materiale, să-l onoreze pe el. Mie mi se face foarte rău când văd lucrurile acestea în presă. Trebuie să-l respectăm.”, a declarat într-un interviu pentru revista Hoy, arată Univision.com. Andrés Portillo a subliniat că va avea grijă de acum înainte de toate proprietățile pe care actorul le deținea în Acapulco.

“De acum câțiva ani când tatăl meu acuza dureri de spate, m-a rugat să-l ajut aici și este pentru că el mi-a cerut și așa va fi și de acum înainte, eu voi continua să administrez.”, a mai spus. În ceea ce privește declarațiile lui Roberto Palazuelos legate de castelul pe care actorul în deținea în Ajusco, acesta a mărturisit: „Tatăl meu i-a răspus lui, i-a spus că face ceea ce dorește cu lucrurile lui, la urma urmei nimeni nu trebuie să decidă cum își vinde el proprietățile, scump sau ieftin. Sunt situații care nu-i privesc pe mulți, nici pe mine, și mai ales pe el.”

Roberto Palazuelos îi va ajuta pe copiii lui Andrés García cu testamentul, dacă aceștia vor cere

Într-un interviu recent, Roberto Palazuelos a mărturisit că Margarita Portillo l-a îndepărtat pe regretatul actor de oamenii care îl îndrăgeau. De asemenea, a subliniat că-i va ajuta pe copiii în ceea ce privește testamentul tatălui lor, asta dacă ei o vor cere.

“Această temă, voi vorbi cu copiii, să vedem dacă ei sunt în regulă cu ceea ce s-a întâmplat. Dacă sunt de acord cu voința tatălui lor sau își doresc să aibă acțiuni. Eu personal nu o să intervin doar dacă ei mi-o vor cere. Și altceva, noul testament care s-a realizat a fost atunci când Andres era deja bolnav și lua pastile pentru durere, nu se afla în deplinătatea facultăților mintale. Eu am personalitate juridică pentru a face acest lucru. Cu toate astea, nu voi face nimic dacă copiii nu mi-o vor cere, pentru că la urma urmei, ei sunt copiii.”, a declarat actorul Roberto Palazuelos, cel care multă vreme i-a fost prieten bun și confident regretatului Andres Garcia. Cei doi și-au slăbit legăturile în urma unor discuții profunde.

În articolul

A apărut testamentul lui Andrés García. Cui îi va reveni averea regretatului actor de telenovele

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x