A început sezonul trei din serialul Kus Uçusu cu Birce Akalay. Primele impresii ale fanilor

Publicat pe 16.04.2024 la 19:10 Actualizat pe 16.04.2024 la 19:54

Birce Akalay și İbrahim Çelikkol urmează să apară încă o dată pe micile ecrane în sezonul 3 al seriei Kus Uçusu. Primele impresii ale fanilor în mediul online.

actriță poartă părul lung

A început sezonul trei din serialul Kus Uçusu cu Birce Akalay

Instagram

Unul dintre cele mai îndrăgite seriale turcești la momentul actual a reușit să aibă un impact uriaș asupra publicului din lumea întreagă. Încă de la primul sezon, actorii Birce Akalay, Ibrachim Celikkol și Miray Daner au apărut pe micile ecrane.

A început sezonul trei din serialul Kus Ucusu cu Birce Akalay

Serialul Kus Uçusu a avut premiera în 2022 pe una dintre platformele de streaming. Primul sezon a ajuns în atenția fanilor în vara anului specificat și s-a clasat ca una dintre cele mai bune idei lansate până acum în Turcia. Serialul include actori ca Miray daner, Birce Akalay și Ibrahim Celikkol. A devenit o producție populară la scurtă vreme de la lansare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Armonia dintre actorii Birce Akalay și Ibrahim Celikkol reușește să-i surprindă pe fani în continuare. Cei doi au mai făcut echipă și în producția Siyah Beyaz Așk. Dacă până acum s-a specificat că cei doi ar forma un cuplu, iată că adevărul a venit odată cu publicarea unei fotografii emoționante de către actrița celebră.

Cel de-al treilea sezon al seriei urmează să lase încă o dată un impact puternic asupra telespectatorilor. Birce Akalay are peste 3 milioane de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde a publicat până acum peste o mie de fotografii și filmulețe.

În viața personală, actrița Birce Akalay s-a îndrăgostit și a ajuns să publice primele imagini alături de partenerul său. Încă are o relație de prietenie strânsă cu actorul Ibrahim Celikkol. Într-un interviu recent, actrița a vorbit despre relația cu Hakan Kurtaș. A subliniat că atunci când devine geloasă este destul de evident, asta pentru că toată lumea trebuie să îi cunoască sentimentele la momentul respectiv. A vorbit despre complimentele pe care le primește din partea fanilor, dar și cele pe care le primește din partea celui drag.

Ce spun Birce Akalay despre noua sa relație

Actrița, care este într-o relație cu Hakan Kurtaș a vorbit despre complimentele pe care le primește din partea acestuia, dar și din partea fanilor din mediul online sau cei pe care îi întâlnește în viața de zi cu zi.

“Zilele astea primesc tot mai des complimentul ești frumoasă din partea cuiva pe care îl iubesc foarte mult. Este o parte specială din carieră de actriță. Cel mai frecvent compliment pe care îl primesc din partea celor pe care nu îi cunosc este că sunt foarte bună și să continui așa. Iubesc asta. Primim premii în diverse locuri, dar cred că cele mai mari sunt cele pe care le auzim în viața de zi cu zi.

Totul devine mult mai prețios atunci când privești oamenii în ochi, cei care te urmăresc pe micile ecrane. Mă face să fiu foarte fericită această parte.”, a punctat vedeta. Spune că atunci când este geloasă, reacționează întocmai și are o atitudine complet schimbată.

“Nu pot să-mi ascund sentimentele. Dacă e să vorbim despre a fi gelos pe un partener, atunci o să fac zgomot uriaș. Slavă Domnului că nu sunt o persoană geloasă. Dacă aș fi în poziția aia, aș avea ce să spun.”, a specificat.

În articolul

A început sezonul trei din serialul Kus Uçusu cu Birce Akalay. Primele impresii ale fanilor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Staţiunea care dintr-un sătuc cu 5.000 de locuitori a devenit o perlă a turismului. În timp ce românii fac investiţii degeaba, vecinii ne dau clasă
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x