A murit actrița de telenovele Maria Eugenia Rios la 88 de ani. A fost cunoscută pentru roluri în Rubi și Maria Mercedes

Publicat pe 02.08.2024 la 12:50 Actualizat pe 02.08.2024 la 13:31

Actrița în vârstă de 88 de ani a murit. Fiul său a confirmat vestea tristă, după ce în urmă cu ceva timp a mărturisit că starea sa de sănătate este precară.

actori pe platourile de filmare

A murit actrița de telenovele Maria Eugenia Rios la 88 de ani

Instagram

Marea actriță Maria Eugenia Rios ce a făcut parte din mai multe telenovele de-a lungul timpului inclusiv Rubi și Maria Mercedes, a încetat din viață la vârsta de 88 de ani. În dimineața zilei de 1 august, fiul său Andres Bonfiglio a adus la cunoștință trista veste printr-un mesaj publicat pe rețelele sociale.

A murit actrița de telenovele Maria Eugenia Rios la 88 de ani

Andres Bonfiglio a mărturisit că mama sa a decis să oprească această luptă pentru surpaviețuire și să-și continuie viața în ceruri, alături de soțul său, Oscar Morelli.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Vă mulțumesc tuturor celor care ați trimis mesaje, cu toate astea, mama mea a decis că locul său este alături de tatăl meu iubit.”, a transmis acesta, arată univision.com. În ceea ce privește reîntâlnirea părinților săi după moartea, acesta a menționat: „Să trăiască fericiți în eternitate.” Bonfiglio nu a dezvăluit cauza morții mamei sale. În ciuda acestui fapt, cu câteva zile înainte de deces acesta a punctat că starea de sănătate a mamei nu era una tocmai bună.

“Cred mult în puterea cuvintelor, vă cer să strigați pentru mama mea și pentru starea ei de sănătate care este una delicată.”, a transmis bărbatul înainte de tragicul eveniment. La câteva ore de când a anunțat pierderea mamei sale, Andres Bonfiglio a publicat pe pagina de instagram un mesaj omagiu adresat răposatei.

“O să te iubesc pentru totdeauna, mama mea. Inima mea este tristă.”, a spus acesta. De asemenea, datele funeraliilor nu au fost publicate și nici nu se știe dacă publicul va putea participa. Potrivit presei, Maria Eugenia Rios s-a născut pe 4 august 1935 în Mexic. A studiat pentru a deveni secretară bilingvă. Pasiunea sa pentru actorie a condus-o către Academia de Andres Soler pentru a se pregăti în vederea altei meseri decât cea inițială.

Detalii despre viața actriței Maria Eugenia Rios

Debutul său a venit în Palacio de Bellas Artes în cadrul unei puneri în scenă a dramaturgului Arthur Miller, potrivit mediilor de comunicare. Pe micile ecrane, a făcut parte din mai multe proiecte printre care ‘La sombra del pecado’, ‘Carita de ángel’, ‘Bajo un mismo rostro’, ‘La intrusa’ și ‘Mujer, casos de la vida real’. În cazul filmelor, talentul său nu a fost lăsat deoparte.

A jucat în ‘Los signos del zodiaco’, ‘Los amores de Chucho El Roto’ și ‘Ataque salvaje’. Aceasta s-a căsătorit cu actorul Oscar Morelli cu care a avut patru copii: Maria Eugenia, Gustavo, Oscar și Andres.

Printre actorii care au murit în timp ce filmau pentru o telenovelă s-a numărat și Gerardo Hemmer. A făcut parte din La sonrisa del diablo și în 1993 a reușit să prindă șansa de a face parte din producția Corazon Salvaje. Jose Rendon i-a oferit ulterior șansa de a fi protagonist în La Paloma. La doar 25 de ani, actorul a fost găsit fără viață în propria casă. Polițiștii au menționat că totul a fost o intoxicație cu gaz. Recent, s-a zvonit că Gerardo Hemmer a fost ucis. A fost o crimă pasională, conform publicațiilor locale.

În articolul

A murit actrița de telenovele Maria Eugenia Rios la 88 de ani. A fost cunoscută pentru roluri în Rubi și Maria Mercedes

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 17 septembrie 2024. Balanțele se simt iubite. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
CALCUL. Profitul obținut astăzi de un român care ar fi cumpărat un lingou de aur în 2019
a1.ro
Heidi Klum a făcut furori pe covorul roșu la Premiile Emmy 2024 când a apărut într-o rochie care a pus pe jar imaginația fanilor
HelloTaste.ro
Aluat fraged pe bază de iaurt. Rețeta de care ai nevoie atunci când vrei să prepari tarte, pizza, biscuiți
Catine
Câte pahare de apă sunt recomandate zilnic. Specialiștii au dezvăluit cantitatea necesară pentru a te hidrata
useit.ro
Fenomenul astronomic care va schimba cerul. Ce se va întâmpla pe 17 septembrie
as.ro
„E complex!” Milionarul care construiește un castel în România, ultimele detalii despre proiect! Când vor începe lucrările
MediCOOL
Nutrienți pentru toamnă. Cum îți pot completa alimentația
Spynews
Cristina Irimie, profesoara ucisă în atacul armat de la un liceu din SUA, a fost condusă pe ultimul drum. Imagini dureroase de la înmormântare | FOTO
DeParinti
Epilepsia la copii: cauze, tipuri și tratament
MediCOOL
Cauze ale sensibilității dentare. Ce poate provoca acest disconfort la nivelul dinților
HelloTaste
Unde poți să păstrezi cartofii ca să reziste până la șase luni
x