Aaron Diaz și-a uimit fanii cu noua schimbare de look. Cum arată acum bărbatul

Publicat pe 19.10.2021 la 12:08 Actualizat pe 19.10.2021 la 13:08

Aaron Diaz este cunoscut publicului larg datorită rolurilor pe care le-a avut în telenovele celebre, dar și datorită talentului său în materie de muzică. Recent, bărbatul și-a uimit fanii cu noua schimbare de look.

Aaron Diaz poartă o cămașă albă și un sacou albastru și are părul scurt

Aaron Diaz în Los Angeles, California în 2020

Profimedia Images

Aarón Díaz Spencer este un cunoscut actor mexican, născut pe 7 martie 1982 în Puerto Vallarta. Bărbatul vorbește fluent atât engleză cât și spaniolă, dat fiind faptul că a locuit ceva timp în Palo Alto, California.

A terminat liceul în Palo Alto, însă ulterior s-a mutat în Mexic, acolo unde a decis că își dorește să urmeze o școală de actorie.

Prima telenovelă în care a jucat Aarón Díaz a fost “Clase 406”, acolo unde s-au cunoscut mulți dintre membri trupei RBD. A jucat alături de Yadhira Carrillo în telenovela “Barrera de amor”.

Aaron Diaz și-a uimit fanii cu noua schimbare de look

A jucat și în telenovela “Lola...Érase una vez” alături de Eiza Gonzalez, dar apoi a decis că dorește să devină antreprenor, așa că și-a creat propriile haine dedicate bărbaților puternici și siguri pe sine.

Pe lângă faptul că a fost un actor de succes de-a lungul timpului, Aarón Díaz și-a încântat fanii și cu vocea inconfundabilă, astfel că a scos mai multe albume care au reușit să ajungă pe primele locuri în topuri.

În 2011, a jucat alături de Sebastian Rulli și Angelique Boyer în telenovela “Teresa”, interpretând rolul lui Mariano.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cât despre viața amoroasă, Aarón Díaz se poate mândri cu faptul că a reușit să aibă doar relații de lungă durată. A fost într-o relație cu Sherlyn din 2002 până în 2006, iar un an mai târziu a început o nouă poveste de iubire alături de Kate del Castillo. Cei doi s-au căsătorit în 2009.

S-au despărțit în iulie 2011, dar divorțul s-a sfârșit mult mai târziu. Din 2012, actorul este într-o relație cu Lola Ponce cu care s-a și căsătorit în 2015. Cei doi au împreună două fete, Regina și Erin.

Cum arată acum Aaron Diaz

Aaron Diaz a fost întotdeauna recunoscut ca fiind un bărbat atrăgător care a reușit să întoarcă privirile domnișoarelor și doamnelor de pretutindeni. Chiar dacă de-a lungul timpului acesta a purtat părul scurt, iată că a venit vremea ca fanii să îl vadă și în altă ipostază.

Recent, acest a postat o fotografie alături de familie, acolo unde internauții au rămas impresionați să-l vadă cu părul lung. Fiind lângă soție și cele două fetițe, Aaron Diaz pare mai fericit ca niciodată.

Aaron Diaz poartă părul lung, acest fiind ușor dat într-o parte. De asemenea, bărbatul este ondulat natural, astfel că reprezentantele sexului frumos care l-au apreciat dintotdeauna pot găsi acest lucru ca fiind un motiv de a-l adora în continuare.

Printre cei 4 milioane de urmăritori de pe contul personal de Instagram, s-au găsit foarte multe persoane care să aprecieze fotografia actorului.

“Ce familie mare și frumoasă”, “Familia vine înaintea tuturor. Ce loc minunat, e magic”, „Frumoasă și minunată familie”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

Aaron Diaz este considerat un tătic model, asta dacă ne luăm după postările pe care acesta le face în mediul online. Se poate observa cu ușurință că bărbatul își crește cu mândrie cele două fetițe și pleacă împreună în vacanțe atunci când au timp.

În articolul

Aaron Diaz și-a uimit fanii cu noua schimbare de look. Cum arată acum bărbatul

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 martie 2024. Leii se îndrăgostesc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros 1 aprilie din ultimii ani
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2024. Balanțele își regăsesc liniștea în relațiile de cuplu
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Aroganţa fiului românului care e coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai. Apariţie de sute de mii de euro în Bucureşti
MediCOOL
Ce efecte are combinația de magneziu și zinc, potrivit specialiștilor
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Obiecte de uz casnic care pot fi periculoase pentru un copil curios. La ce anume ar trebui să fii atentă dacă îți dorești un mediu sigur
MediCOOL
Remedii naturale care te pot scăpa de mătreață. Cum le poți aplica eficient
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x