Actorii din serialele turcești care s-au îndrăgostit pe platourile de filmare. Cele mai iubite cupluri ale momentului

Publicat pe 15.01.2022 la 19:00 Actualizat pe 15.01.2022 la 19:03

Actorii din serialele turcești devin din ce în ce mai îndrăgiți, astfel că fanii așteaptă la orice pas informații inedite despre aceștia. Haideți să vedem împreună care sunt cele mai iubite cupluri ale momentului care s-au îndrăgostit chiar pe platourile de filmare.

Burak Özçivit poartă un costum albastru și o cămașă albă

Burak Özçivit în cadrul unei conferințe de presă în 2016

Getty

Pe micile ecrane, au jucat diverse roluri care i-au făcut să ajungă rapid la inimile a milioane de fani din întreaga lume. Formând cupluri care păreau a fi desprins din basme, nimic nu mai părea regizat, astfel că oamenii au crezut că cei mai iubiți actori din serialele turcești sunt împreună și în realitate.

Iată că până la urmă doleanțele fanilor au prins contur și actorii din serialele turcești au ajuns să aibă relații amoroase și în viața reală.

Cei mai mulți dintre ei s-au căsătorit și chiar au și copii, ceea ce înseamnă că iubirea de pe platourile de filmare s-a transformat în dragoste la prima vedere.

Actorii din serialele turcești care s-au îndrăgostit pe platourile de filmare

Burak Ozcivit și Fahriye Evcen, cei doi s-au căsătorit în 2017 și chiar au și un copil împreună, asta după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului “Lovebird”. Povestea a fost transpusă pe micul ecran, fiind inspirată dintr-o carte cu același nume.

Cei doi actori au format un cuplu pe micul ecran, însă ulterior și-au dat rapid seama că s-au îndrăgostit nebunește unul de altul. Împreună au un fiu pe nume Karan Özçivit și postează fotografii cu acesta pe rețelele de socializare, acolo unde fanii sunt nerăbdători să îi vadă oricând.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Gokberk Demirici și Ozge Yagiz s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului “Jurământul”, acolo unde formau un cuplu. Cei doi nu se aflau în relații amoroase la momentul acela, astfel că dragostea a venit pe neașteptate.

Ulterior, cei doi s-au logodit și au început să-și facă publică relația, ca mai apoi să se și căsătorească. Acum formează unul dintre cele mai iubite cupluri din serialele turcești și reușesc de fiecare dată să facă senzație pe rețelele de socializare.

Imaginile reușesc de fiecare dată să înduioșeze audiența și să-i facă pe fani să-i îndrăgească și mai mult pe celebri actori.

Cele mai iubite cupluri ale momentului

Și-au unit destinele anul acesta, însă întotdeauna au fost extrem de discreți legat de povestea lor de iubire. Cu toate acestea, Gokberk Demirici postează fotografii cu soția sa atunci când reușește să o surprindă cu cadouri exorbitante.

Aras Bulut și Bige Onal s-au cunoscut de asemenea pe platourile de filmare și s-au îndrăgostit nebunește unul de celălalt. Cei doi filmau la momentul respectiv pentru serialul “Maral”, producție care vorbea despre povestea unei fete ce își dorea o viață mai bună.

Cei doi actori sunt într-o relație în anul 2015, iar de atunci nimic nu le-a mai distrus fericirea. Cu toate că se iubesc nebunește, niciunul dintre ei nu a făcut încă vreo declarație oficială legată de planurile viitoare. Aras Bulut și Bige Onal își doresc să se căsătorească în viitorul apropiat.

Recent, ziarele de scandal au scos la iveală o posibilă despărțire a celor doi, însă confirmarea se lasă așteptată.

Chiar dacă Diletta Leotta și Can Yaman nu s-au cunoscut pe platourile de filmare, fiecare având meserii diferite, iată că relația lor a ținut prima pagină a ziarelor multă vreme. După ce s-a zvonit că cei doi s-ar fi despărțit, fanii nu au putut suporta această veste. Ulterior, frumoasa jurnalistă a spus tot adevărul.

În articolul

Actorii din serialele turcești care s-au îndrăgostit pe platourile de filmare. Cele mai iubite cupluri ale momentului

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Şase judeţe şi Bucureşti, sub avertizare cod galben de vreme severă. Ploi, lapoviţă şi ninsori la munte, până sâmbătă dimineaţă
a1.ro
Primul mesaj al Mariei Roman, după ce soțul său a fost dat dispărut. Ce noi detalii a dat fosta concurentă de la Mireasa
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Ronald Gavril a apărut dezbrăcat în pat, alături de iubita lui, Anamaria Prodan: „Viaţa nu se aşteaptă, se trăieşte!”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Ancuța Popoviciu va judeca în continuare cazul lui Vlad Pascu! Decizia de suspendare a fost amânată de CSM
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x