Actorul mexican Valentino Lanús vorbește ca niciodată despre relația cu Amber Heard, fosta iubită a lui Johnny Depp. Ce dezvăluiri a făcut

Publicat pe 13.10.2023 la 18:02 Actualizat pe 13.10.2023 la 18:42

Actorul mexican Valentino Lanús, care va reveni în telenovele alături de Susana Gonzalez pentru a juca în 'Mi Vida Es Tu Vida', a vorbit despre controversele prin care a trecut fosta sa parteneră după ce a fost demascată în procesul pe care l-a avut cu Johnny Depp.

Valentino Lanús și Amber Heard

Gettyimages.com

Actorul a fost martor al idilei lui Lanús cu actrița de la Hollywood, pentru că la acea vreme vedeta din 'Aquaman' l-a vizitat pe actor la înregistrările telenovelei 'Amar fără limite'.

"Îi văd ca pe victimele unor circumstanțe, cred că amândoi au propriile versiuni, știu cum s-au întâmplat lucrurile și respectul este întotdeauna ceva ce trebuie să învățăm", a spus el fără să aprofundeze subiectul.

Valentino Lanús vorbește despre relația sa cu Amber Heard, fosta iubită a lui Johnny Depp

"A fost acum câțiva ani. Amber venise să-l vadă pe Valentino în Mexic. Valentino și cu mine filmam împreună o telenovelă", a declarat pentru 'Ventaneando' în mai 2022, potrivit univision.com.

Actorul mexican a declarat că este foarte atașat de vedeta de la Hollywood și și-a dat cu părerea despre procesul controversat cu care s-a confruntat cu Johnny Depp. Valentino și Amber s-au întâlnit în 2006.

Amber Heard și Valentino Lanús s-au întâlnit timp de 10 luni în 2006, cu mult înainte ca actrița și Johnny Depp să înceapă relația lor, care a culminat cu un proces controversat pe fondul unor acuzații de defăimare, violență și abuz.

Actorul mexican a vorbit ca niciodată despre fosta sa parteneră și și-a dat cu părerea despre procesul juridic cu care s-au confruntat vedetele de la Hollywood.

Actorii au avut o relație în 2006, când Amber avea 20 de ani, în timp ce Valentino avea 31 de ani

Deși povestea lor de dragoste a fost de scurtă durată, doar 10 luni, Lanuș a dezvăluit că ține la ea și a spus că ea l-a susținut în "momente dificile".

"Au fost oameni care ne-au fost aproape, care ne-au susținut, iar unul dintre ei a fost Amber Heard, care este o dulceață, o persoană pe care o iubim foarte mult și pe care o respectăm profund și simțim că bine, evident că simțim că această presă, ca și Hollywood-ul, este 'salvează-te'", a spus el la o conferință de presă recentă, potrivit Milenio.

În articolul

Actorul mexican Valentino Lanús vorbește ca niciodată despre relația cu Amber Heard, fosta iubită a lui Johnny Depp. Ce dezvăluiri a făcut

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 iunie 2024. Balanțele pierd sume mari de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EURO 2024. România poate ajunge în optimi şi dacă pierde cu Slovacia. Toate calculele calificării
a1.ro
Ce nume poartă Ilona Brezoianu după cununie: „Vă dați seama că trebuie să-i spunem doamnă?” Cum a apărut la Neatza
HelloTaste.ro
Ce fel de clătite se mănâncă în lume. 31 de variante de pe toate continentele
Catine
4 zodii care se îndrăgostesc cel mai repede. Nativii care se află în căutarea sufletului pereche
useit.ro
De ce unii oameni nu s-au infectat cu Covid-19, potrivit experților. Rezultatele unui experiment au deslușit misterul
as.ro
Cum se înţelege Mihaela Borcea cu fiica ei vitregă! Mesajul care nu lasă loc de interpretări: „Nu avem acelaşi sânge!”
MediCOOL
Remedii naturale pentru înțepătura de țânțar. Cum poți ameliora simptomele în mod natural
Spynews
Xtra Night Show. Petrecere de fițe în showbiz! Cristina Spătar și-a sărbătorit ziua de naștere la restaurantul lui Adrian Minune: ”A fost superb” / VIDEO
DeParinti
Cei mai importanți nutrienți pentru dezvoltarea creierului la bebeluși
MediCOOL
Băuturi care îți pot crește longevitatea. Cum te pot ajuta să trăiești mai mult
HelloTaste
Ce condimente se pun la carnea de porc. Ele dau un gust aparte preparatului tău
x