Actrița care le-a detronat pe Sıla Türkoğlu, Demet Özdemir și Afra Saraçoğlu. Despre cine este vorba

Publicat pe 13.04.2023 la 14:36 Actualizat pe 13.04.2023 la 14:59

Cu toate că se află pe cele mai importante locuri în inimile fanilor, Sıla Türkoğlu, Demet Özdemir și Afra Saraçoğlu au reușit să fie detronate de una dintre actrițele noii generații. Despre cine este vorba.

Afra Saraçoğlu poartă părul lung desprins și își ține mâna dreaptă la obraz, iar Demet Ozdemir poartă o cămașă albastră cu mâneci lungi

Actrița care le-a detronat pe Sıla Türkoğlu, Demet Özdemir și Afra Saraçoğlu

Happy Channel/ Instagram

Actorii turci, în special actrițele, încep să prindă tot mai mult contur în cerințele publicului. Indiferent că vorbim despre cele cu ani de experiență sau doar cu câteva roluri la activ, fanii le apreciază atât pentru prestația de pe micile ecrane cât și pentru frumusețea lor. Vorbim astăzi despre vedeta din serialul “Kardeşlerim”, Su Burcu Yazgı Coşkun.

Actrița care le-a detronat pe Sıla Türkoğlu, Demet Özdemir și Afra Saraçoğlu

Se află sub lupa telespectatorilor și reușește să aibă foarte mulți fani adolescenți care își doresc aceeași misiune pe viitor, să joace în diferite seriale și producții din Turcia. Su Burcu Yazgı Coşkun are 17 ani și o întreagă armată de tineri ce-i urmăresc paginile de socializare, dar și aparițiile televizate. S-a născut pe 15 aprilie 2005 și are 1.65 cm înălțime. Pe pagina personală de Instagram are peste 3 milioane de fani care îi urmăresc activitatea și până în prezent a publicat peste 60 de fotografii și filmulețe.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Impresionează cu un look fresh, adolescentin, iar părul este cel care iese întotdeauna în evidență. De la coafurile elegante cu părul drept, până la cele lăsate natural cu părul creț, aceasta iese fără doar și poate în evidență. Chiar și Sıla Türkoğlu care a reușit să-și reclădească un nou personaj după plecarea din serialul “Moștenirea” nu a reușit să-i depășească valoarea. Aceasta se află pe locul doi în topul celor mai populare vedete din Turcia.

Cercetarea condusă de Adba TV în săptămâna 4 – 10 aprilie arată că Demet Özdemir se află pe locul 3, iar faimoasa vedetă din “Golden Boy – Dragoste rebelă” a ajuns pe locul 6. Rabia Soytürk a reușit să facă o impresie extraordinară în “Duy Beni” și astfel a primit suport necondiționat din partea fanilor. Cu toată admirația fanilor de pretutindeni, protagonista din “Golden Boy” a reușit să retrogradeze.

Ce a declarat Sıla Türkoğlu despre prima întâlnire pe platourile de filmare cu Doğukan Güngör

Fiind colegi pe platourile de filmare, cei doi actori au reușit să realizeze un cuplu perfect pe micile ecrane. Cu toate acestea, au dezvăluit într-un interviu recent că nu a fost prietenie încă de la bun început, asta pentru că părerile fiecăruia au fost cu mult diferite față de ceea ce se întâmplă în prezent.

"Am fost foarte impresionată. Pentru că am intrat la audiție cu persoane diferite, când am jucat cu Doğukan, am spus: "Este în regulă, energia noastră ține pasul"... Și cred că așa s-a întâmplat. Ne-am dat seama că așa va fi. Așa că am ghicit. Când l-am văzut prima dată, am spus că va rezista", a declarat vedeta din “Moștenirea”.

Cât despre protagonist, acesta a avut la rândul său câteva cuvinte de adăugat despre colega sa de platou: “ Am fost foarte încântat să o văd. De fapt, m-am întâlnit cu Sıla la audiții. Ochii ei sclipesc atunci când joacă, ceea ce este și frumos. Activitatea incredibilă din spate face ca ochii ei să strălucească în timp ce joacă. Acest lucru arată cât de prezentă și dedicată este în momentul respectiv. Este foarte special și frumos să faci un parteneriat cu o persoană ca Sıla sau cu o actriță ca Sıla. Mă bucur foarte mult să o am alături".

În articolul

Actrița care le-a detronat pe Sıla Türkoğlu, Demet Özdemir și Afra Saraçoğlu. Despre cine este vorba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Staţiunea care dintr-un sătuc cu 5.000 de locuitori a devenit o perlă a turismului. În timp ce românii fac investiţii degeaba, vecinii ne dau clasă
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x