Actrița Fahriye Evcen oferă detalii din vila de lux în care locuiește alături de familie. Ce au observat fanii

Publicat pe 20.03.2024 la 15:15 Actualizat pe 20.03.2024 la 15:46

Fahriye Evcen a publicat mai multe fotografii din propria casă și fanii au reacționat imediat. Actrița continuă să-și dedice timpul familiei.

actrița poartă părul prins în coadă de cal

Actrița Fahriye Evcen oferă detalii din vila de lux în care locuiește alături de familie

Instagram

Fahriye Evcen formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din Turcia alături de faimosul actor Burak Ozcivit. Cei doi sunt căsătoriți din 2017 și împreună au doi băieți pe care i-au botezat Kerem și Karan. Cu toate că actrița s-a dedicat complet vieții de mămică și a decis să-și pună cariera într-o pauză nedeterminată a fost sprijinită în acest sens de cel care îi este soț.

Actrița Fahriye Evcen oferă detalii din vila de lux în care locuiește alături de familie

Se află printre cele mai urmărite vedete din țara natală, astfel că pe contul personal de instagram are peste 13 milioane de prieteni virtuali. A publicat până acum peste 800 de fotografii și filmulețe, cele mai recente fiind alături de familie. Dacă până acum a decis să-l țină departe de ochii celor curioși pe micuțul Kerem, iată că în prezent toate ipostazele îl găsesc pe acesta în centrul atenției.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Comentariile internauților nu întârzie niciodată să apară, așa cum s-a întâmplat și atunci când vedeta a lăsat să se vadă o mare parte din vila de lux în care locuiește alături de familie. Mulți s-au întrebat care este motivul pentru care Burak Ozcivit lipsește din centrul atenției, însă nu este greu de înțeles faptul că acesta își continuă proiectele profesionale.

Citește și: Declarația de dragoste primită de Burak Özçivit din partea soției sale. “Îl iubesc în toate felurile posibile”

După o sesiune foto în care actrița a decis să lase la iveală grădința casei, nu a putut trece neobservat steagul echipei Fenerbahçe. Născută pe 4 iunie 1986 în Germania, a devenit o actriță cunoscută în Turcia. Printre serialele în care și-a demonstrat talentul s-a numărat Calikusu între 2013 și 2014, acolo unde a jucat împreună cu soțul Burak Ozcivit. Producțiile care nu au putut fi trecute cu vederea sunt Yaprak Dokumu, Așk Sana Benzer sau Sonsuz Ask. Cu toate că au devenit actori renumiți în țara natală, între timp au decis să investească în imobiliare.

Fahriye Evcen și Burak Ozcivit investesc în imobiliare

Sunt două dintre cele mai cunoscute personalități, nu lipsesc din mediul online și pe lângă actorie, aceștia știu cum să-și investească averea pentru a nu pierde niciodată timpul. Fahriye Evcen și Burak Ozcivit sunt proprietarii mai multor case de lux și se bucură de tot ceea ce au construit până în prezent.

Mama a doi copii, Fahriye Evcen a demonstrat că în ciuda programului încărcat poate să se bucure de momente simple. Și-a dedicat o perioadă exercițiilor fizice pentru a le arăta tuturor cum se menține în formă ca mamă a doi copii.

Citește și: Serialul Kuruluş Osman cu Burak Özçivit în rol principal a ajuns la un record care este dificil de atins. Despre ce este vorba

“Cine ar spune că e mama a doi copii?”, au întrebat internauții pe internet. Chiar dacă de cele mai multe ori o vedem elegantă și machiată, actrița nu se sfiește să apară cât mai naturală pentru a-și bucura fanii în acest fel. De asemenea, momentele împreună cu copiii nu lipsesc de pe pagina de socializare. O perioadă s-a bucurat alături de familie de momente emoționante și Burak Ozcivit a fost cel care i-a însoțit într-o vacanță la ski. Amândoi au mărturisit că deși programul acestuia este unul încărcat, găsesc întotdeauna timp pentru a se bucura împreună de tot.

În articolul

Actrița Fahriye Evcen oferă detalii din vila de lux în care locuiește alături de familie. Ce au observat fanii

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie. "Aleg și eu ce e bun, ce nu e bun"
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x