Actriţa Gabriela Spanic, originară din Venezuela, mărturisiri la podcastul actorului român Lucian Viziru. Cei doi au jucat în telenovela "Numai iubirea"

Publicat pe 17.05.2022 la 19:15 Actualizat pe 17.05.2022 la 20:26

Celebra actriță Gabriela Spanic, originară din Venezuela, este bună prietenă cu Lucian Viziru, actorul român, alături de care a jucat în urmă cu 15 ani în telenovela “Numai iubirea”. Iubita actriță și fenomen al televiziunii a fost în România în urmă cu un deceniu și jumătate.

Lucian Viziru și Gabriela Spanic

Hepta

Pe Lucian Viziru și pe Gabriela Spanic îi leagă amintiri frumoase și momente cu totul speciale încă de când au jucat în aceeași telenovelă. De curând, celebra actriță internațională a fost invitată la podcastul actorului român, acolo unde a făcut câteva declarații.

„Am jucat împreună într-un episod, am fost guest-star-uri în episodul respectiv, după care am cântat, am băut un pahar de șampanie de ziua ei și ne-am luat la revedere . Am vorbit și după ce am plecat din țară. Ultima dată când am vorbit la telefon a fost în urmă cu patru-cinci ani”, a povestit Lucian Viziru, înainte de a începe podcastul cu actrița supranumită “regina telenovelelor”.

Ce a povestit Gabriela Spanic la podcastul lui Lucian Viziru

Gabriela Spanic are acum 48 de ani și este considerată „regina telenovelelor” în Venezuela. Ea a povestit atât momentele fericite din viața sa, cât și momentele grele prin care a trecut: „Cel mai fericit moment a fost atunci când mi-am luat copilul în brațe, pe Gabriel de Jesus, care acum are 13 ani. Fiul meu este dragostea vieții mele. Faima e dificilă, sunt mulți care urcă, unii sunt buni, alții sunt răi. Sunt și unii care te pot răni, dacă nu ești solid din punct de vedere spiritual.

“E multă presiune din punct de vedere social, în ce privește cum arăți, cum te comporți, Sunt mulți ochi care te privesc tot timpul, dar mă consider o femeie foarte puternică, cu picioarele pe pământ și foarte recunoscătoare.

Visul meu este să fac și un film și să am un restaurant mare cu rețetele mele. Să trăiesc liniștită undeva lângă mare. Sper să fie în Venezuela, în Los Roques, unul din primele patru cele mai mari arhipelaguri din lume”, a mai declarat actrița.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Gabriela Spanic a vorbit despre cel mai negru moment al vieții sale

Puțini știu că actrița a trecut printr-o încercare grea, atunci când fosta ei asistentă a încercat să o asasineze. Maria Celeste Fernandez a primit condamnare pentru tentativă de omor, după ce a otrăvit-o pe Gabriela Spanic, dar şi pe fiul şi pe mama acesteia cu substanţe toxice.

„Cel mai nefericit moment al vieții mele a fost atunci când au încercat să ne omoare! A fost o tentativă de omor împotriva noastră. A fost foarte intens. Unii din presă au zis că am mințit, că nu a fost adevărată povestea cu tentativă de omor. Dar a fost adevărat, multă lume se contrazice. Când mă trezesc dimineața îi mulțumesc lui Dumnezeu că sunt în viață! Iisus Hristos este personajul pe care îl admir și îl iubesc cel mai mult în viață.

Pentru mine nu există viitorul, viitorul e aici și acum. Trebuie să trăiești fiecare zi ca și cum ar fi ultima. Când plănuiești multe pentru viitor lucrurile nu merg bine. Dar când trăiești acum și aici și te simți bine asta se vede și în viitor.

Mi-e frică rău de moarte, pentru că eram aproape și mi-a fost frică că mor. De fiecare dată când mă trezesc vreau să trăiesc 100 de ani. Eu zic că, după moarte, voi fi în vacanță. Pentru mine după moarte vine viața veșnică, vacanța, unde nu există suferiță, nici durere, nu trebuie să muncești pentru bani, ești fericit 100 %.

Nu ai griji! Mama mea a murit anul trecut, tatăl meu este în Venezuela. Ei au fost mereu mândri de mine”, a povestit Gabriela Spanic, în cadrul podcastului lui Lucian Viziru.

În articolul

Actriţa Gabriela Spanic, originară din Venezuela, mărturisiri la podcastul actorului român Lucian Viziru. Cei doi au jucat în telenovela "Numai iubirea"

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Exemple de meniu pentru deficit caloric. Ce poţi mânca într-o zi în funcţie de greutate, nivelul de activitate şi alti factori
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ion Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x