Actrițele din Turcia care nu vor să ajungă în fața altarului, deși sunt curtate intens. Ce vedete spun ”nu” iubirii și fug de căsătorie

Publicat pe 30.03.2024 la 10:34 Actualizat pe 30.03.2024 la 12:25

Sunt celebre, bogate și apreciate pentru frumusețea lor, însă nu vor sub nicio formă să ajungă în fața altarului. Unele vedete iubesc prea mult burlăcia, în timp ce altele au fost afectate de divorțurile prin care au trecut. Iată ce actrițe nu vor să se căsătorească.

colaj de imagini cu actrite de origine turca

Sunt celebre, bogate și apreciate pentru frumusețea lor, însă nu vor sub nicio formă să ajungă în fața altarului. Unele vedete iubesc prea mult burlăcia, în timp ce altele au fost afectate de divorțurile prin care au trecut. Iată ce actrițe nu vor să se căsătorească.

Profimediaimages.ro si Instagram

Căsătoria nu este pentru toată lumea, cred actrițele din lista de mai jos. Acestea nu vor să ajungă sub nicio formă într-un mariaj, iar fiecare are propriile explicații.

Actrițele din Turcia care nu vor să ajungă în fața altarului, deși sunt curtate intens. Ce vedete spun ”nu” iubirii și fug de căsătorie

Mai multe actrițe nu își doresc să se căsătorească. Ba mai mult, preferă să rămână singure decât să ajungă în fața altarului. Unele pur și simplu nu rezonează cu ideea unei căsătorii, pe când altele au trecut prin divorțuri care le-au marcat. Iată ce celebrități spun ”nu” iubirii și fug de mariaj. Începem cu doi burlaci celebri din Turcia și continuăm cu actrițe:

Beyazıt Öztürk

Beyazıt Öztürk s-a născut în 1969. În ziare nu s-a scris mult despre viața sa personală, mai ales despre relații. Asta pentru că starul nu se gândește la căsătorie și preferă să fie burlac.

Atunci când este întrebat despre burlăcia sa, Beyazıt afirma că vrea să se căsătorească, dar că așteaptă momentul potrivit.

"Este important ca soția mea să fie conștiincios și plin de compasiune. Este important să fie o persoană care poate fi o mamă bună. De asemenea, este important să fie frumoasă și inteligentă.", spunea vedeta.

Citește și: Povestea mai puțin știută a lui Meryem Uzerli. De ce și-a părăsit iubitul, însărcinată fiind

Cenk Eren

Cenk Eren, unul dintre numele populare ale anilor '90, nu s-a căsătorit cu nimeni până în acest moment. Cu toate acestea, în ultimii ani, el a făcut o mărturisire despre Seren Serengil: "Dacă ar fi în mintea mea astăzi, m-aș căsători cu Seren.

Am crezut că nu se va căsători cu mine, dar s-a dus și s-a căsătorit cu cântărețul. A divorțat. Apoi am fost pe punctul de a-mi mai încerca o dată norocul; s-a căsătorit din nou."

Gözde Kansu

Gözde Kansu are 43 de ani și este de o frumusețe răpitoare. Actrița din ”Golden Boy” nu a fost niciodată căsătorită și presa din Turcia scrie că e singură în prezent. În ciuda acestui lucru, vedeta nu duce lipsă de admiratori.

Hazal Filiz Küçükköse

Hazal Filiz Küçükköse nu s-a temut să ajungă în fața altarului, dar acum nu își mai dorește. Actrița s-a căsătorit cu Tuan Tunali în 2014, dar căsătoria ei s-a încheiat cu un divorț. Hazal susține că nu vrea să se mai căsătorească.

Șebnem Ferah

Șebnem Ferah, cunoscută ca regina muzicii rock, este una dintre femeile celebre pe care nu am văzut-o încă în rochie de mireasă. Nu se știu prea multe despre gândurile ei cu privire la căsătorie, deoarece păstrează tăcerea despre viața ei privată.

Vedeta a fost afectată de triunghiul amoros format din Șebnem Ferah, Ebru Gündeș și Süha Yavuz. Înșelată de bărbatul pe care îl iubea, nu și-a putut reveni multă vreme.

Citește și: Cine sunt femeile cu care Özcan Deniz a fost căsătorit. Actorul s-a căsătorit de 3 ori până la 51 de ani

Cansu Dere

Celebra actriță, în vârstă de 43 de ani, a atins vârful popularității sale cu personajul Eyșan din serialul Ezel.O lungă perioadă de timp, vedeta a avut o relație cu Cem Yılmaz, dar s-au despărțit înainte de a-și putea duce relația până la căsătorie.

Birce Akalay

Actrița a fost căsătorită de două ori și ambele căsătorii s-au încheiat cu divorț. În ciuda faptului că pe net circulă zvonuri că actrița vrea să se căsătorească pentru a treia oară, Birje însăși susține că a devenit dezamăgită de bărbați și nu mai vrea să se căsătorească.

Citește și: Cine e bărbatul cu care actrița Begüm Kütük se iubește de 14 ani. E artist și cu 10 ani mai în vârstă

În articolul

Actrițele din Turcia care nu vor să ajungă în fața altarului, deși sunt curtate intens. Ce vedete spun ”nu” iubirii și fug de căsătorie

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Staţiunea care dintr-un sătuc cu 5.000 de locuitori a devenit o perlă a turismului. În timp ce românii fac investiţii degeaba, vecinii ne dau clasă
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x