Adamari López i-a ales numele fiicei sale grație unei tradiții de familie foarte speciale. Despre ce este vorba

Publicat pe 22.06.2023 la 11:10 Actualizat pe 22.06.2023 la 11:43

Adamari López a explicat într-un videoclip publicat pe contul personal de socializare motivul pentru care a decis să-și numească fiica Alaïa. Se pare că totul are legătură cu o tradiție de familie ce se menține de-a lungul mai multor generații.

Adamari López poartă o cămașă albă și pantaloni negri

Adamari López i-a ales numele fiicei sale grație unei tradiții de familie foarte speciale

Profimedia Images

Adamari López a specificat faptul că tradiția familiei a fost adoptată în ceea ce-I privește pe toți nepoții și frații săi. Această curioasă idee a început cu părinții actriței care s-au gândit îndelung ce nume să le pună fiicelor lor, cu o condiție specială.

Adamari López i-a ales numele fiicei sale grație unei tradiții de familie foarte speciale

Vedeta a dezvăluit în videoclipul publicat pe internet că părinții și-au dorit ca toți copiii să aibă nume care încep cu litera A. Au apărut astfel Adilsa, Adalyn, Adalberto și Adamari, dar tradiția nu s-a încheiat aici. Copiii continuă același drum.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Acum toți cei patru copii s-au gândit ca și copiii lor să aibă nume care încep cu litera A: Adilsa are două fete pe care le-a numit Adimary și Antonela, apoi nepoata mea Adimary are doi copii pe care îi cheamă Azul și Akon. Antonela are o fată pe nume Acualmendra. Adalyn are trei copii pe care îi cheamă Alejandro Antonio și Amelia și eu o am pe Alaïa.”, a transmis în videoclipul. Fosta prezentatoare de la Hoy Día a dezvăluit ce nume mai avea pregătite, dar care nu s-au potrivit cu cel al tatăl micuței, Toni Costa.

Citește și: Adamari López ar fi implicată în presupusa despărțire dintre Daniel Arenas și modelul Daniella Álvarez. Ce s-a întâmplat între divă și celebrul actor

“Abany este un nume care îmi place, dar nu am vrut să i-l punem pentru că ar fi chemat-o Abany Co...de la Costa și suna de parcă spuneai abanico și se aude urât. Și apoi ar fi urmat școala și bullyingul pentru că ar fi chemat-o astfel.”, a explicat vedete. Adamari López a punctat că numele din famile sa mai au un obiectiv, acela de a se combina foarte bine cu numele mic.

“I-am pus numele Alaïa care înseamnă luptătoarea și fiică a lui Dumnezeu. Am căutat nume care să sune bine în engleză și spaniolă, dar și să aibă o însemnătate pentru fiecare dintre noi.”, a continuat vedeta.

Așa a luat naștere numele cățelușei familiei

Actrița a dezvăluit cum a luat naștere și numele cățelușei familiei, care este de asemenea la fel de curios. Bineînțeles că numele trebuia să înceapă și aici cu litera A. În cele din urmă, în loc de Ada, i-a rămas Aba, asta pentru că una dintre nepoțelele vedetei nu putea pronunța numele atunci când era mică.

Citește și: Toni Costa își surprinde comunitatea cu un mesaj direct pentru fosta soție, Adamari López. La doar câteva minute a felicitat-o și pe actuala sa parteneră, Evelyn Beltrán

“Aba este prințesa casei. A ieșit așa pentru că atunci când Azul era mică nu știa să-mi spună numele și îmi zicea Aba și așa am numit-o pe cățelusă.”, a spus aceasta. Astfel, Adamari López a profitat de videoclipul publicat în mediul online pentru a-și întreba urmăritorii dacă există tradiții în cadrul familiilor lor și i-a invitat să-și spună poveștile.

“Voi cum alegeți numele copiilor? Urmăriți o tradiție anume sau care este modul în care alegeți?”, a întrebat Adamari, lăsând deschisă ușa răspunsurilor. Are peste 8 milioane e fani pe pagina personală de Insagram, acolo unde până în prezent a publicat peste o mie de fotografii și filmulețe. Cele mai multe dintre acestea sunt momentele petrecute alături de fiică, dar și de pe platourile de filmare. Cu toate că s-a despărțit de Toni Costa, a păstrat întotdeauna o relație cordială cu acesta.

În articolul

Adamari López i-a ales numele fiicei sale grație unei tradiții de familie foarte speciale. Despre ce este vorba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Comandă-record la o terasă de 1 Mai. Câţi mici a putut să cumpere un român
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Averea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români!
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x