Adamari Lopez, în juriu la Miss Universe 2021. Actrița face parte din cea de-a 70-a ediție

Publicat pe 09.12.2021 la 10:42 Actualizat pe 09.12.2021 la 11:58

Frumoasa actriță Adamari Lopez face parte din cea de-a 70-a ediție a Miss Universe 2021 care se ține în Israel. Vedeta face parte din juriu, așa cum a confirmat.

Adamari Lopez poartă o rochie galbenă, lungă și are părul desprins

Adamari Lopez în cadrul Billboard Latin Music Awards în 2013

Getty Images

După succesul cu emisiunea „Así se Baila”, Adamari Lopez a dezvăluit că face parte din juriul concursului Miss Universe 2021. Ediția cu numărul 70 are loc în Israel și se arată a fi una foarte specială.

Actrița și-a luat inima în dinți și a zburat departe de țara sa natală pentru a face parte din cel mai important concurs de frumusețe.

Adamari Lopez a confirmat participarea în cadrul Miss Universe 2021 chiar pe rețelele sociale.

Adamari Lopez, în juriu la Miss Universe 2021

Adamari Lopez a apelat încă o dată la fanii de pe rețelele sociale pentru a le face o mărturisire neașteptată. Actrița face parte din concursul de frumusețe Miss Universe 2021. Mai precis, aceasta este în juriu.

“Voi face parte din juriul acestui an în cadrul Miss Universe care va avea loc pe 12 decembrie în Israel.”, a scris aceasta.

Chiar pe InstaStory, Adamari Lopez le-a arătat internauților camera cu vedere la Marea Roșie, asta pentru că vedeta trebuie să urmeze procedurile anunțate de autorități cu privirie la protejarea cetățenilor împotriva COVID-19.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Actrița a menționat că toate testele pe care le-a făcut în ultima perioadă au ieșit negative, așa că este nerăbdătoare să întâlnească concurenții și ceilalți colegi din juriu. Pe lângă aceasta, vedetele care vor fi prezente în cadrul celei de-a 70-a ediție a Miss Universe 2021 sunt: modelul Adriana Lima, artista Urvashi Rautela, modelul francez și câștigătoare a Miss Universe 2016 Iris Mittenaere, Miss USA 2019 Cheslie Kryst, dar și actrițele Lori Harvey, Marian Rivera, și Rena Sofer.

Acestea sunt celebritățile care vor decide cine va primi coronița și va fi Miss Universe 2021. Anul trecut, câștigătoare a fost Andrea Meza.

În următoarele zile, Adamari Lopez și celelalte membre ale juriului vor trebui să verifice profilele a 80 de candidate, fiecare în parte. Atmosfera în cadrul galei va fi întreținută de rapper-ul israelian Noa Kirel și americanul Jojo.

Steve Harvey va fi gazda evenimentului pentru a șasea oară.

Cine este Adamari Lopez

Adamari Lopez, gazda emisiunii “hoy Día”, este una dintre cele mai recunoscute figuri din lumea divertismentului din Spania. De-a lungul timpului a jucat în telenovele care i-au adus faima și a reușit să se facă plăcută de public foarte ușor.

De când a apărut ca și prezentatoare în emisiunea “Un Nuevo Día” în 2008, Adamari Lopez a reușit să câștige și mai mult simpatica publicului.

Adamari Lopez și-a început cariera la vârsta de șase ani în telenovela “Cristina Bazán” în Puerto Rico, alături de faimoșii Johanna Rosalí și José Luis Rodríguez. În adolescență a jucat în nenumărate piese de teatru, asta înainte de a se muta în Mexic, acolo unde a devenit un star al telenovelelor precum “Camila” și “Amigas y Rivales,” producții care au ajutat-o să fie una dintre cele mai iubite vedete din America Latină.

În 2005, Adamari Lopez a primit o lovitură dură care a făcut-o să stea departe de scenă o bună perioadă de timp. Actrița a aflat că are cancer la sân. Cu toate acestea, în 2006 vedeta și-a revenit și s-a întors pe scenă, conform missuniverse.com.

În articolul

Adamari Lopez, în juriu la Miss Universe 2021. Actrița face parte din cea de-a 70-a ediție

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 23 aprilie 2024. Fecioarele au nevoie de timp de gândire pentru a lua decizii bune. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de Biruinţă, ca să ai noroc tot anul
a1.ro
Cea mai puternică rugăciune pentru Sfântul Gheorghe. Spune-o neapărat dacă treci prin momente dificile
HelloTaste.ro
Gogoși de post cu apă minerală. Rețetă simplă și ușoară
Catine
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
useit.ro
Luna Roz 2024. Când apare și ce fenomen inedit va avea loc pe cer în același timp
as.ro
Cum arată femeia care l-a ţinut la uşă pe Cristi Tănase, la o lună după ce a născut! Transformare neaşteptată a Adinei Maria
MediCOOL
Cum îți dai seama că ai pietre la fiere: simptome și tratament
Spynews
Doliu în lumea milionarilor din România! Un afacerist celebru, inclus în topul Forbes, s-a stins din viață la vârsta de 68 de ani / FOTO
DeParinti
Nașterea în apă: tot ce trebuie să știi despre această metodă
MediCOOL
Ceaiuri care pot arde grăsimea abdominală. Cum te pot ajuta să scapi de kilogramele în plus
HelloTaste
Pandișpan cu dropsuri de ciocolată. Desert simplu și ușor
x